Носії ворожої антиукраїнської технології

Олег Шимко

Давайте мислити як розумні люди.
Проти Порошенка та України було застосовано масштабну і потужну технологію промивання мізків виборцям.
Технологія “перепрошила” електорату світогляд, подаючи все, що відбувалося в країні, у негативному світлі. Технологія затаврувала патріотів та державників як мародерів та зрадників, а зрадників та нікчем, навпаки, презентувала як надію.

На застосування технології пішли величезні кошти.
Це ми знаємо.

Наступне, що ми маємо усвідомлювати – величезна кількість популярних та відомих осіб чи просто осіб, яких “вкинули” в “голубий екран”, є частиною технології.
Це вони розносили негатив. Це вони сіяли зневіру. Це на них йшли кошти.
“Активісти”, “антикорупціонери”, “націоналісти”, “експерти”, “журналісти” і навіть деякі зірки естради, ТБ-шоу та спорту, тобто всі, хто з екранів та з особистих профілів розповсюджував “зраду”, – всі вони є частиною та свідомими носіями ворожої антиукраїнської технології, а також її міноритарними вигодонабувачами.

Тепер, коли дехто з них типу “прозрів”, “схаменувся”, це не можна сприймати за чисту монету. Вони просто хочуть залишитися популярними серед тих, хто вміє думати. Але, якщо ми справді вміємо думати, ми не маємо права їм вірити.

Зараз вони можуть казати що завгодно, бо це немає значення, бо ТЕХНОЛОГІЯ ВЖЕ СПРАЦЮВАЛА. Щоб видалити її наслідки у виборця потрібно не “прозріння” умовного сергія іванова, і навіть не контрпропаганда, а болюче лікування психіатрами або жорсткою реальністю – і ще не факт, що воно подіє. Отже, можна знову перетворюватись на незайманих дівчат – замовнику технології це вже не завадить.

Жертва технології може прозріти. У відношенні до носіїв термін “прозріння” не є релевантним.

Ну, і відомий канал “Г+Г” був, звісно, однією з найактивніших частин технології. Тепер його власник може хоч молебни привселюдно за Порошенка служити – це нічого не змінює в тому, що вже зроблено. І не треба про “Госдеп тримає за яйця”. Бути переконаним в цьому можна, тільки наочно побачивши яйця окремо від носія  🙂 . До того моменту він буде лише створювати інформаційні димові завіси.

Носії ворожої антиукраїнської технології.
Ви їх знаєте.
Їхній замовник – ворог. Їхні слова – брехня. Їхня позиція – проституція. Сьогодні, і завтра, і до відплати.

Автор