Чужинці

Джон Смит

Батько Шефіра мочіл бєндєровцев. Про це сам Шефір розказав в інтерв’ю.

Уявіть, все дитинство він думав, що його батя – герой. А потім прішол етот ваш Майдан со своїм бандерой і сказав, що батя його – покидьок і мразь. Як він після такого може відноситись до України?
До речі, сопля зелена теж з чекістської сім’ї – дєдушка із криворізьких мусорів. Теж встиг прислужитися Москві.

Тепер воно буде мочіть бєндєровцев, вже захопивши владу в Україні. Тільки вони це будуть робити хитро. Відміняти мову, відміняти квоти на українську музику, відміняти парад на День Незалежності, знищувати бойовий дух національних сил, повертати російську недокультуру в Україні. Українська церква їх теж не цікавить, бо вони нав’язують свою мораль з гиги над термосом. Історична правда їм гидка, бо їхні предки в ній були злочинцями.

Це чужинці, що скористалися нашим важким становищем під час війни і захопили владу.
Повторюю: це чужинці.

А тому ці чужинці можуть спиратися тільки на лівацькі гасла – отнять і подєліть, раздать народу, кинуть подачку люмпену та очолювати настрої хамів. Тільки в зденаціоналізованому суспільстві чужинці можуть сховатися. Не тому, що вони погані люди, а тому, що тільки так вони мають можливість не приймати правила суспільства, серед якого живуть і заробляють.

Отож наразі ми опинилися в дуже небезпечній ситуації. Ця тля буде роз’їдати нашу Україну, але непомітно. Телевізійні канали в їхніх руках, тож правда буде їхня. Роздивитися небезпеку, щоб почати реагувати, буде дуже важко. І найбільшим досягненням буде, якщо просто не проскочимо момент, коли стало пізно.

Автор