У найближчу неділю прийди на виборчу дільницю та зроби правильний вибір! (відео)

Петро Порошенко

Дуже приємно чути слова підтримки від геніального українського митця Юрія Андруховича.

Література завжди була є і буде індикатором часу, голосом покоління. Як письменник, пан Юрій завжди добре відчуває дух часу, а також розуміє зміни, що відбуваються у суспільстві.

Дякую за довіру і тішуся, що ми маємо єдиний вектор руху — до незалежної, сильної, європейської України.

* * *

Чубай Тарас – музикант, філософ, поет, автор українських рок-балад, які надихають і спонукають до роздумів. Радий дізнатися, що вже цієї неділі Тарас голосуватиме за Європейську Солідарність.

Європейський вектор розвитку гуртує навколо себе людей, які бачать Україну прогресивною, сильною заможною країною.

Радий чути, що наші з паном Тарасом погляди на майбутнє збігаються. Щиро дякую за довіру і підтримку!

21 липня Україна переможе!

* * *

Курс на європейське майбутнє єднає мене та мою команду Європейської Солідарності з багатьма людьми – розумними, чесними, патріотичними, які щиро люблять Україну і українців. Для мене честь, що серед них є Олександр Ірванець – український інтелектуал, письменник, перекладач, драматург.

«Європа – це наше все. Будемо у Європі – будемо незалежними і сильними». Повністю згоден, пане Олександре! І я впевнений, що майбутнє України – саме у ЄС та НАТО.

Ми знаємо, що нам робити. Ми знаємо, що ми єдині. Ми знаємо, що наші головні перемоги попереду. Дякую вам за довіру!


ГО Справа Громад

Ave #Res_Publica !

Вже цієї неділі кожен з нас зробить свій вибір. Справа Громад не стояла осторонь цієї кампанії. Ми говорили про наші Принципи й Цінності, переконували друзів, родичів, знайомих. Ми йшли до незнайомих людей на вулицях і площах. Що тут казати – ми бачили один одного і відкрито йшли на діалог і з громадянами, і з опонентами. Спасибі усім, хто був в цьому процесі!

Ясна річ, не можна сказати, що наша Ідея вже зламала політичні стереотипи. Але ми голосно про неї заявили. Ми змогли мобілізувати наших, щоб бути спостерігачами на виборах. Ми сприяли поширенню ідей, чому ЄС і НАТО є безальтернативним світоглядним вибором країни. Це більше тисячі волонтерів, які подарували свій особистий час на просвітництво. Ми вперше побачили один одного в десятках міст і відчули – ми команда. І це лише початок.

У неділю ми усі будемо на виборчих дільницях. Нинішня соціологія говорить, що близько 15% голосів виборців перепаде тим, хто не подолає прохідні 5%. Це 1 500 000 голосів. Усі вони будуть пропорційно розподілені між партіями-переможцями. Тобто, голосуючи за чиїсь нездійснені амбіції, наші друзі і знайомі дарують свої голоси політичним силам, які вже діють і будуть діяти проти України. Ми ще маємо можливість переконати, що голосування за непрохідних, це те саме, що голосування проти української державності. Тут не можна схибити. Ціна надто дорога.

За великим рахунком у нас в цій виборчій кампанії лишилось два виклики – переконати знайомих не помилитися і прийти та усім зробити правильний вибір. Давайте це зробимо?

А потім вибори завершаться. Союзна нам партія (Європейська Солідарність, вона ж ЄС) буде рубатися за український інтерес в парламенті, а ми повернемося до розбудови нашої громадської спільноти, українського республіканства і невдячної, але вкрай важливої справи – просвітництва. А це і є виклик і місія відповідальних громадян. Адже Справа Громад – наша справа.

Сили і впевненості усім нам.

 

Автор