Феєрія від президентських переговірників в Мінську

Джон Смит

“Безсмертний: указ Путіна про паспортизацію жителів Донбасу – інструмент тиску та спроба “торпедувати” Мінський процес.
Указ Путіна про паспортизацію усіх жителів Донбасу з’явився саме тоді, коли учасники ТКГ у Мінську завершують редагувати документи з досягнутими домовленостями. «Указ з’являється тоді, коли у Страсбурзі одна особа (екс-президент України Петро Порошенко – УНІАН) презентує свій план. Це все синхронізовані речі. Якщо ви думаєте, шо цей (Мінський – УНІАН) процес ніхто не буде торпедувати, ви помиляєтесь. Наша задача: не дивлячись на всі ці речі, витримати той курс, який був означено президентом», – наголосив Безсмертний”.

Хто заважає встати з-за столу і сказати: “переговорів не буде”? Береш і на весь світ показуєш черговий акт втручання в наші внутрішні справи. І вимагаєш посилення санкцій, як до цього завжди робила попередня влада. Хто б після такого посмів нам докорити?

Але ж ні. Шефіру треба торгувати з РФ Кварталом-95. Треба мир за будь-яку ціну. Політікі нє могут договорітса.

Тому наша феєрична стратегія переговорів в Мінську: “Путін посцяв нам в обличчя, але ми не дозволимо цій провокації зламати наше бажання миру!”
Ну і “Порошенко винен” – без цього нікуди.

Якщо ти не можеш у будь-який момент переговорів піднятися з-за столу і сказати “все! розмову закінчено!”, то ти на гачку у опонента. Ось путін і користується цим стремлінням Зеленського стати перед ним на коліна і домовитись по-середінє.

Ці клоуни просто тупі покидьки, які зливають Україну за три копійки з російського бюджету на офшорку Грін-фемілі Шефіра-Зеленського-Баканова. Замість боротися, вони обирають ганьбу. Через них отримаємо і ганьбу, і війну.

Брифінг представника України у Тристоронній контактній групі Романа Безсмертного (відео)

* * *

Договоренности переговорщиков Зеленского в Минске это очередная ловушка для Украины.

Они предполагают синхронные заявления командований о запрете огня войскам. Нашим объявляет наш генерал. А российским войскам кто? Очередной Попка? Я сильно сомневаюсь, что командующий 8-й армии Южного военного округа ВС РФ Сычевой или Кузовлев, или кто там у них сейчас, будет что-то объявлять. Они выставят какого-нибудь бабуина.

Но если за равноценное нашему генералу заявление мы признаем заявление какого-то очередного моторолы с непонятным статусом, то тогда украинская власть на весь мир признает, что Россия ни при чем, и реальная сторона конфликта, которую мы признали, – это вот этот местный балбес.

А это госизмена и пособничество агрессору. Украинская власть сама же поможет агрессору избежать ответственности за убийство 13 тыс украинцев.

Начались РЕАЛЬНЫЕ последствия от избрания некомпетентного наркозависимого на должность Верховного Главнокомандующего. Враг пользуется его стремлением стать на колени и договориться о мире любой ценой. Цена эта – снятие наших претензий с РФ. И он уже на это согласен.

Автор