Стоїте? Краще присядьте… Пиляємо держбюджет…

Mason Lemberg

777 мільйонів бюджетних гривень передбаченого на фінансування УТ-1, очолюваного видатним медіагенієм Аласанією. УТ-1 з рейтингом 0,26%. (див. попередній пост). АГА.

І ще: 522 мільйони бюджетних гривень передбачено на фінансування Міністерство інформаційної політики України в 2018 році.
З тих 522 мільйонів:
459 млн. гривень пропонується направити на “Виробництво та трансляцію телерадіопрограм для державних потреб, збирання, обробка та розповсюдження офіційної інформаційної продукції, фінансування системи державного іномовлення України”.
І чомусь я майже не сумніваюсь, що оті чесні тендери на “виробництво і трансляцію телепрограм для державних потреб” виграють якісь громадські-ТВ і гнапи, а державні потреби будуть полягати в поливанні лайном України їхніми домислами та маніпуляціями про секретні тюрми СБУ.
Тепер свінопсіна бугуцкая буде не тільки на плакатах про Крим, а й на телевізійних роликах коштом 459 млн. грн.

Але те ще не всьо.
Буде і нам підмога. На “Здійснення заходів у сфері захисту національного інформаційного простору” виділено аж 47,5 млн. грн.
Керівник міністерства, що дозволяє собі брати участь в кремлівських шоу на їхніх каналах (не розуміючи навіть, що вонО робить, бля) буде тепер захищати український інформаційний простір за 47,5 млн. грн.

Порівняння?

Та легко:
Український інститут національної пам’яті – 57 млн. грн.
Все українське кіно – 500 млн. грн.
Міністерство з тимчасово окупованих територій – 36 млн. грн.
Державна служба в справах ветеранів АТО – 136 млн. грн.
Агентство інфраструктурних проектів – 10,5 млн. грн.