Вакарчук обурився

Mason Lemberg

Вакарчук обурився з приводу проведення телемосту з Кісєльовим, написав заяву до РНБО.
Ну, прямо, справжній бізон.

І я би порадів з цієї новини та навіть подякував би Вакарчуку, якби не його огидне лицемірство з цього питання.

Бо це той самий Вакарчук, який минулі роки розказував, що русскіє – це його братья.
Бо це той самий Вакарчук, який висловлював співчуття русскому нароту, якщо там щось траплялося, і який забував висловити співчуття дітям-сиротам, яких цей народ залишив без батьків.
Бо це той самий Вакарчук, який після підриву автомобіля нашого контррозвідника писав, що нас вбиває недовіра.
Бо це той самий Вакарчук, який веде персональні телемости з багатьма представниками народу-агресора, незважаючи на те, що деякі з них відкрито демонструють ненависть до України.
Бо це той самий Вакарчук, для якого головний ворог – абстрактна корупція, а не російське військо, яке вбиває українців щодня, не російська пропаганда, яка вбиває мізки українців щодня.
Бо це той самий Вакарчук, який повторює дурню російської пропаганди про те, що треба сратися всередині, боротися з абстрактною корупцією, і як тільки ми її поборемо, так і війна закінчиться, так і території повернуться. Але ні Калінінград Німеччині, ні Карелію Фінляндії Росія не віддала, хоч там і краще живуть, і корупція на зовсім іншому рівні.
Бо це той самий Вакарчук, який всі ці роки і є тим джерелом реваншу, бо він будує персональні телемости з агресором, намагаючись переконати своїх прихильників, що ворожий народ – це наші друзі, і не всі там погані.

А потім ці “друзі”, а не путін, вбивають наших людей, розпорюють їм животи, відрубують руки, розстрілюють і гвалтують на підвалах в Донецьку та Луганську.
Їх намагався і намагається виправдовувати Вакарчук, звалюючи вину особисто на путіна і на абстрактну корупцію в Україні.
Тому зараз його передвиборні маніпуляції в мене особисто викликають лише злість і огиду.

Автор