Чи правильно критикувати «Голос» та інших «союзників»?

Mason Lemberg

Вчора спілкувався з одною людиною і почув, що я не правильно роблю, критикуючи партію Голос, мовляв, це союзники.

І я би, чесно, не хотів би цього робити, але знову побачив уривок інтерв’ю Вакарчука, і там знову купа гівна на Порошенка та його партію.

Чуваки, а вам мало 75%, включно з голосами нулячих Гриценка, Самопомочі та Смешка, що вам так хочеться залізти в потенційні 25% Порошенка?

Сьогодні Гройсман всрався. Стара партія БПП, не можна за неї голосувати.
Тебе, бл, ця партія породила, підтримувала впродовж всього прем’єрства. Звісно, були якісь абідки, але хрен би ти щось зробив без її підтримки. І чим ти такий молодий, що хочеш затусуватися до Голосу та СУ? Невже вмієш грати х*єм на гармошці? Бо інакше ти їм не партнер…

Чуваки, вам мало 43% Зелі, які голосували за нього через комуналочку? Лупіть йулю, ляшка. Чи думаєте, що через таке гниле накидування потенційні виборці Порошенка перейдуть до вас? Думаю, що навпаки.

Я не проти проходження цих партій в парламент, але майте трохи поваги до людей, які тримали країну ці 5 років, до їх виборців, і хоча б пробуйте віджирати в реваншистів, бо нах ви тоді такі потрібні зі своїми маргінальними тусовками, які розділять 25% Порошенка і нічого не будуть вирішувати?

Автор