Марина Порошенко відвідала Форум ініціатив молоді «Дитяча Демократія» (фото)

15 травня дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Форум «Дитяча Демократія», який проходив у Київському палаці дітей та юнацтва. До нього долучилися майже сто учасників із шести міст України – Києва, Мелітополя, Лисичанська, Запоріжжя, Чернігова та Житомира.

За словами Марини Порошенко, молодь – основний провідник змін. «Головне бути активними і небайдужими, мати бажання діяти і досягати поставленої мети», – сказала Перша леді.

Бюро змін «Дитяча Демократія» розпочало свою роботу у квітні 2018 року. За цей час молоді люди видали шрифтом Брайля книгу дитячих есе «МИ. Ті, що змінюють світ», розробили серію постерів, спрямованих проти булінгу в школах, організували та провели виставку Стереотип в Арт-центрі «Я-Галерея», створили ігровий простір в Універсальній публічній бібліотеці №11 Центральної бібліотечної системи Подільського району, встановили велопарковки на шкільних подвір’ях чотирьох шкіл, а також розробили і провели цикл уроків для молодших школярів з емпатії та поводження з тваринами.

У ході роботи Форуму учасники програми поділилися власними ідеями, планами, напрацюваннями, а також спільно підготували текст резолюції, яку буде направлено відповідним організаціям та представництвам для співпраці.

Джерело

Автор