Не п’ю з каналізації, не їм зі смітника, не дивлюся 1+1

Тарас Чорновіл

Здавалося, б істини само-собою зрозумілі для кожної людини, яка хоч трішечки дбає про елементарну гігієну. Ні, таки порушив правило. Не щодо каналізації й смітників. Значно гірше – вчора якраз під вечірні випуски новин вирішив глянути: “А що там у Бєні?” Пережив справжній шок. Це якийсь апофеоз брехні й ненависті в одній обгортці. Уже все пішло в хід – на сьогодні анонсували супер-пупер “розслідування”, як завод Кузня на Рибальському щось астрономічне краде на Воскресенському шляхопроводі в Києві. Я вже мовчу, що згаданий завод більше не належить Порошенкові, а проданий фірмам Тігіпка. У останній тиждень перед виборами це не має значення. Для своїх теле-зомбі спеціально повторили, що це підприємство Президента Порошенка.

А потім пішли їхні “українські сенсації”. Це вже взагалі поза гранню здорового глузду. Головним спікером обрали втікача-корупціонера Оніщенка. Той з мудрим видом розказує про наявні в нього докази страшнющих злочинів Порошенка. От тільки ні разу й ніде цих хвалених плівок так і не показав… А сам зміст висловлювань корупціонера мав би будь-яку мислячу людину привести в ступор. Бо досить лише на мить включити розум, і доходить уся безглуздість цих заяв. Ну хоча б: а звідки в тебе така приватна, конфіденційна інформація? Адже олігарх розказує, що має тексти найсекретніших розмов Президента, знає, “коли, куди й як виїжджала вантажівка з грошима”, як “Порошенко в приватних розмовах ламав людей” тощо. Ще похваляється, що він йому особисто давав злочинні накази щодо підкупу депутатів. А як це могло статися, якщо Оніщенко на той час був персональним ворогом Порошенка та довіреною особою Тимошенко, з якою у Порошенка довірливих стосунків не було взагалі ніколи, а в той час і поготів! Ви можете собі уявити такі довірливі розмови з людиною, якій абсолютно не довіряєш і з якою ворогуєш? Я колись детально аналізував основні тези Оніщенка та їх російське походження, тому зараз повторюватися не стану.

Але з закадрового супроводу психічно нестійкий глядач зомбо-каналу повинен зрозуміти, що його чекають ще страшніші звинувачення. Аякже: Порошенко ж убиває неугодних (цю інформацію досі з подачі московського НТВ розкручували лише деякі дрібні підсвинки в Коломойського, а тепер прийшов час зарядити лайном велику артилерію). А ще ви не знали, що Порошенко вбив свого брата? А може й Джона Кенеді? Ну, до Кенеді ще не дійшли, а фейк про брата вже витягнули. Думаю, що до середи реанімують старий російський вкид про те, що Президент убив також і Кузьму Скрябіна, “бо той критично висловлювався про стан українських доріг та при цьому лаяв владу”. Я думав, що маразм має межу, зараз бачу, що ні. І це ж я лише хвилин 20 дивився цей телелайномет… На більше нервів не вистачило.

А канал же дивляться. І таких дуже багато. І з таких доведених до абсурду фейкових новин дійсно родяться напів-люди, напів-зомбі, яким при бажанні в голову можна засунути все, що завгодно… За тиждень побачимо, скільки у країні тих, хто може в свою черепну коробку запустити яку завгодно отруту, лише б тільки проти української влади. І чи ця кількість не виявиться критичною для самого існування України…


Джон Смит

Сначала не поверил:
“На канале 1+1 Петра Порошенко обвинили в убийстве родного брата”.

Но потом сразу одернул себя: чему я удивляюсь. Коломойский давно показал себя, как инородный организм на теле Украины. Размазывать по головам всех лайноньюз, Господи, на фоне 150 млрд грн, украденных у Украины, – это такая мелочь.

На г+г решили окончательно упороться и обвинили Порошенко в убийстве родного брата. Чего уже мелочиться, можно прямо из рашки скрывающегося там от Молдавской прокуратуры молдавского ватника Усатого включить.

Лайфньюз в Украине. Называется 1+1.

На этом фоне половина выпуска, построенная на обвинениях от деолигархизированного олигарха Онищенко-Кадырова в коррупции Порошенко, смотрится вполне норм. Образцом журналистских стандартов.

А потом эти ублюдки будут снова извиняться, что их заставили, что их пытали утюгом, и что Коломойский вставлял им в задницу паяльник, чтобы бессовестно обманывали всех нас.

Смотри, зрадофил! Именно этим тебя кормят. Тебя сначала накачивают вот таким, а потом подсовывают гунявое новое лицо. Ну а дальше ты команду усвоил: Голосуй за Зеленского! Хуже не будет.


Serg Marco

Прикольно.

Россияне этот фейк гоняют больше года.

Кстати, состряпанный не без помощи Дубинского.

– Эх, была не была, все равно – где мы, и где стандарты журналистики, – решили “на плюсах” и опубликовали такую хрень.

Автор