Ти розумієш як зміниться твоє життя після виборів?

Mason Lemberg

Ти готовий до того, що твоїм Президентом стане кандидат, який готовий стати на коліна перед людиною, що впродовж 5 років вбивала українців на українській землі?

Ти готовий до того, що твоїм Президентом стане людина, яка до недавнього часу фінансувалася (а може й зараз фінансується) з державного бюджету ворога?

Ти готовий до того, що твоїм Президентом стане українофоб, який ненавидить твою країну, називає її “актрисою німецьких фільмів, готовою прінімать у всєх”, який висміює тебе, твою мову, твою релігію, армію твоєї країни?

Ти готовий до того, що твій Президент, висміюючи твою мову, твою релігію, вибачається не перед тобою, а перед людиною, що вбиває українців?

Ти готовий до того, що твоїм Президентом стане людина, яка сміється з Голодомору?

Ти готовий до того, що твоїм Президентом стане лялька олігарха, яку просувають виключно завдяки олігарху, його ЗМІ і його грошам?

Ти готовий до того, що твоїм Президентом стане людина, яка не може зв’язати слова в речення без суфлера і з затримкою 6 секунд?

Ти готовий до того, що, голосуючи за зарплату 4000 доларів в місяць, ти отримаєш 40 доларів в місяць, оскільки експерти твого Президента помилилися в 100 раз?

Ти готовий до того, що Президента тобі призначають соціологи, телеканал і сама лялька, заявляючи про свою готовність, а від тебе нічого не залежить?

Я – не готовий!
І цього не буде!

Автор