Історичний шанс України та українського народу

Виктор Федорончук

Росіяни де-факто вже визнали, що вони політична провінція України.
Вся московія зі страхом чекає на результати виборів Президента в Україні. Від виборів українського Президента доля агонізуючої імперії залежить набагато більше, ніж від виборів російського.

Своїм вибором український народ або підпише смертний вирок московії, або продовжить її агонію ще на деякий час.
Але колесо історії все рівно не спинити.

Для нас це просто черговий бар’єр на шляху розвитку, і яких за останні роки ми вже переступили не мало, а для московії – це пастка, в яку вона сама себе загнала. Вибравши принципом свого існування стратегію грабіжництва, брехні та підлості. А джерелом величі – кількість загарбаних земель у сусідів і безкрайність власних боліт.
Грабіжник сильний і страшний доти, доки його бояться, але перетворюється в жалюгідну боягузливу собаку, коли зустрічає сміливого та сильного духом суперника.

Український народ і П. Порошенко стали тим дзеркалом, в якому московія побачила свою гнилу, продажну і пусту сутність, вжахнулась від побаченого і зійшла з розуму від болі та люті.
Тепер всіма силами старається це дзеркало знищити, щоб забути цей момент і вернути собі ілюзію величі.

Ніякі оргії победобєсія, шаманські танці РПЦ з кадилами навколо ядерних ракет, ідолопоклоніння путіну, сталіну, леніну, царям не здатні повернути в душі рабів розбиту ілюзію величі, поки існує нова вільна Україна, об яку ця ілюзія й розбилась.
У рабського народу та манкуртів-малоросів залишилась єдина надія знову повернутися в свій манясвіт химерної величі – це знищити Україну.

Але вже пізно – колесо світової історії вже зробило свій поворот в майбутнє. І українці – це та нація, яка найбільш активно серед всіх інших сьогодні штовхає його вперед.

В кожної нації буває свій зірковий час, коли вона найбільше за всіх впливає на світову історію і перевертає нову сторінку еволюції цивілізації. В цей момент історії доля вирішила надати такий шанс українцям. І вибору у нас немає – прийняти цей вибір чи ні, вибір є тільки в тому, як цей шанс використати.

Руйнація старого порядку та зародження нових принципів міжнародних відносин розпочався з українського Євромайдану. І поступово набирає хід якраз завдяки героїчній боротьбі українського народу проти агресора на сході України і не менш героїчній боротьбі української дипломатії на міжнародній арені.

Головне, щоб процеси ці стали незворотними, і Україна в цьому глобальному процесі колосальних змін на світовій політичній мапі залишалась головним чинником і лідером руху вперед. А це можливо тільки тоді, коли керівник і курс України залишаться незмінними.