Ми приречені на видовище когнітивного дисонансу ЗМІ та кандидатника

Валерій Прозапас

Гнап проводить розслідування про розпродаж армії часів Гриценка, 24-й канал дружини Садового це висвітлює, – а потім обоє знімаються з виборів на його користь.

ТСН колись в сюжеті розповідає, як Президент витратив півмільярда гривень власних коштів на армію, – а тепер просуває гасло як “оточення Президента все розікрало”, та жодного слова не каже, що, наприклад, “розікраний” оборонний бюджет цього року складає 200 млрд.

Молоді красіві єврооптімісти 4 роки сидять у фракції БПП та приростають елітними квартирами, – а тепер запевняють, що завжди боролися проти бариг та навіть передбачували вбивства активістів і тому давно хочуть “антиконституційний суд”.

Дехто розповідає про закон і порядок – і тут же виводить на світ божий продемонструвати явну напівмілітарну організацію з невідомим нікому підпорядкуванням та джерелами фінансування.

Зєлєнській в 2016 році згідно зі сценарієм висміює публіку за її готовність голосувати за кого попало, – а сьогодні він з шефом пре за булавою і хоче нас всіх “сдєлать”.

Таке враження, що нас засудили одночасно побачити всю ту “разруху в головах”, через яку у нас ніколи не було держави.

 

Фотошоп © “Слово і Діло”