Де ви 5 років війни були, панове офіцери?

Elena Ilyina

Спробувала послухати нового месію.

До умних чи до красивих спочатку невизначено, бо тут тобі і моментально підвищити рівень життя, і надати пільги малому бізнесу на 5 років, і державне управління економікою… Шопопало.

Тарифи – це злочин нинішньої влади. Влада робить зубожіння. Тарифами займеться СБУ, прийде до керівництва тих, хто обдирає народ (до Міллєра, мабуть), і вони перестануть обдирати.

Палкий прихильник демократії, але ми ще не починали її будувати. У всіх країнах її (демократію) будували військові.

“Корупція вічна, але її можна побороти, поставивши її до рівня, який повністю знаходиться під контролем держави та поступово знищується”. У нас показники корупції 70-80 відсотків (!!!).

Під кінець – найгидкіше, і нарешті все зрозуміло.
Ні єдиного разу за майже годинне інтерв’ю дослівно не прозвучало, що агресор – РФ, Росія, путін. Обходився невизначеними формулюваннями “ми знаємо, хто у нас головний ворог”, і врешті – бінго!
Повна цитата:
“Головний ворог і українського, і російського (!) народу – система кланової псевдопартійної автократії, яка грабує свій народ і населення з жупелом зовнішньої агресії”.

The end, власне. Нехай щастить, пане Медвешко.


Валерій Прозапас

Щоб вони так, перебуваючи на своїх посадах, національні інтереси відстоювали, або під час вторгнення росіян зірками на погонах виблискували десь на Донбасі, як зараз в Президенти поперлись всі ці полковники-генерали паркетні.

Хто бачив і зрозумів цю війну – шукає єдності, а не бореться за тепле місце під псевдопатріотичними та “антикорупційними” напівбільшовицькими гаслами.

Стійкість і гідність – критерії нашого вибору, а не ваше безкінечне ниття та героїчні пози в телевізорі, панове офіцери.

Автор