Нацполіція проводить службове розслідування за фактом побиття авіаконструктора у Києві

Про це повідомив перший заступник Голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін.

За його словами, службове розслідування за фактом отримання чоловіком тілесних ушкоджень у Києві наприкінці грудня проводиться Центральним апаратом Національної поліції України.

«Третього січня нами розпочато службове  розслідування, в ході якого буде встановлена правомірність дій співробітників поліції. Про результати розслідування ми повідомимо додатково», – наголосив В’ячеслав Аброськін.

Нагадаємо, 27 грудня до поліції надійшло повідомлення про побиття чоловіка у Києві. На місце виїхали співробітники патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

За фактом отримання тілесних ушкоджень того ж дня поліцейські відкрили кримінальне провадження за ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Джерело

 

Вчора на деяких інформаційних ресурсах з’явилася інформація про те, що поліцейські управління патрульної поліціі міста Києва спільно з громадянами завдали тілесних ушкоджень чоловікові.

Офіційно повідомляємо, що по даній події Департаментом патрульної поліції ініційовано службове розслідування та перевіряється правомірність дій патрульних поліцейських у вказаній ситуації.

Про результати службового розслідування додатково буде повідомлено зацікавлених осіб. Просимо не робити завчасних висновків та не розповсюджувати неперевірену інформацію.

Джерело

 

Відкритий лист Міністру внутрішніх справ України Арсенію Борисовичу Авакову (Arsen Avakov) від льотного складу ДП “АНТОНОВ” з приводу побиття працівника нашого підприємства Ковальського Віктора Павловича