Шанувальникам дня народження Джугашвілі

Валерій Прозапас

Сьогодні звернув увагу, що один завзятий запорізько-харківський “борець з корупцією, тарифами, зубожінням та баригами” поставив лайк під дописом в групі “Полк побєди” з привітанням до дня народження т. Джугашвілі-Кобі-Сталіну.

Про близькість течії всепропальщіков до більшовизму я кажу вже давно, там червона ідея проявилася одразу – “взять і подєліть, снізіть в два раза, расстрєлять і вся власть совєтам” зазвучали по повній, і наша біда якраз в тому, що ще є багато вух, готових це лайно слухати.

Добре, що в наш час, завдяки відкритості інформації, ліваки, замасковані під “антикорупціонерів” та “борців за правду”, рано чи пізно проявляють своє справжнє нутро. Їхній справжній ідеал це ніяка не Соборна Україна, а відроджений мутант УРСР, в якому вони займуть роль номенклатури.

Так що дєло Вітрєнко-Симонєнко живе і під червоно-чорними прапорами, і під лисинами найемів з зіміними, і під “патріотичними” партійними гаслами, тут можете бути спокійними.

Щодо т. Коби, то 5 травня 2010 року його погруддя поставили в Запоріжжі, і то була справжня точка початку Революції гідності, бо доля пам’ятника виявилася незавидною, не дивлячись на те, що ті, хто його знищив, ввійшли в історію безіменними (майже).

Так що лайкайте, лайкатєлі, реакція буде такою як треба, вам сподобається.

 

Шарж © Олег Беседін

Автор