З інформаційних боліт лунають волання про “свободу слова”

Mason Lemberg

З інформаційних боліт другий день доносяться волання про “свободу слова”.

А про що волають ці таваріщі? Навіть при всьому роз3,14дяйстві в інформаційній політиці демократичних країн, існують такі поняття як “незалежність редакційної політики ЗМІ”, “відсутність цензури” і т.д.

А тут таваріщей вже 5-й раз продають як дешевий товар. Кому продають? Творцям русского міра, авторам “диктаторських законів”…

І ви чули, щоб ці таваріщі заявляли, що не дозволять собою торгувати як товаром, заявляли, що не дозволять медведчуку та портнову втручатися в редакційну політику? Я не чув. Навпаки, я чув заяви портнова про те, що він буде втручатися в редакційну політику.

То про яку “свободу слова” вони волають на своїх болотах, якщо їхні власники, що руйнували не тільки свободу слова, а й порушували базові конституційні права, прямо заявили, що будуть втручатися в редакційну політику?

Вже не кажучи про цензуру… Так, так… цензуру.

Ви гляньте, кого вони транслюють, кого запрошують в студію цих каналів, кого показують в ролі “думка соцмереж”? Я не бачив жодного випадку, коли думку соцмереж в якихось серйозних темах виражали би думкою порохоботів, найбільш чисельної аудиторії соцмереж. Ні, вони маніпулюють постами невідомих малопопулярних осіб, які виражають ту думку, яка їм потрібна, а також показують, що діючу владу ніхто не підтримує.

Те саме стосується “гостей в студії”, куди запрошували всі регіональні склади “українського вибору” медведчука в якості “експертів”, а на противагу їм виставляли дурників на кшталт парасюка, які своєю присутністю обсирають саму ідею визвольної війни.

І навіть коли адекватна людина якимось дивом потрапляє в студії цих каналів, вони спеціально “глушать” цю людину міськими божевільними.

Це сама звичайна цензура та маніпулювання з метою просування і досягнення потрібної інформаційної мети.

Тому ці волання про “свободу слова” від цих людей не мають жодного відношення до свободи слова, а мають відношення до санкцій, які мусять бути накладені на ці “канали”, і мають відношення до кримінальної відповідальності за діяльність, направлену проти держави Україна.

Автор