З ким ще працювали російські політтехнологи?

Отже Березу як політтехнолог і журналіст ліпила Марія Столярова. Водночас з Оппоблоком…

Так багато питань викликає ця новина! Ну от, наприклад.

– з російськими (тобто такими які всі подробиці про свого клієнта викладуть на першому ж допиті у ФСБ) політтехнологами Береза почав співпрацювати ПІСЛЯ уходу з Правого Сектора, чи ще ДО?

– якщо ПІСЛЯ – яка ж нелегка звела його з політтехнологами з країни проти діяльності якої в Україні він щойно запекло агітував? Та ще й примусила з ними співпрацювати?

– якщо ДО – на якій стадії знаходиться нинішня співпраця Правого Сектора з російськими політтехнологами? І коли вона почалася, після Майдану чище до?

– чи не тому після першої публікації на “Миротворці” списків журналістів акредитованих в ДиРи, медіаспільнота мов сказилася і забилася в істериці, бо зрозуміла – це лише верхівка айсберга і далі буде?

І головне.

– про які ще вихиляси окремих представників медіа-спільноти, яких збурила, збісила і позбавила апетиту діяльність “Миротворця”, ми ще НЕ знаємо?

– чи не тому після того як влада фактично відмовилася закривати “Миротворець”, низка впливових ЗМІ розпочали медийний Хрестовий похід проти чинної влади, не гребуючи вже нічим – ні маніпуляціями, ні порпанням в брудній білизні, ні брехнею через недоговорення?

– чи не пов’язана саме з цією ситацією – контактами з представниками Росії і ДиРи, трагічна смерть Павла Шеремета?

– чи не долучені до цих ігор низка блогерів-зрадофілів, в тому числі не тільки з ідейних міркувань?

Останнє мене цікавить найбільше. Я вже сильно підозрюю, що в ці ігри далеко не безкорисно граються кілька знайомих мені відомих журналістів та блогерів.

Якщо вони читають мене зараз – мусять знати. Я дуже хочу помилятися. Неймовірно хочу.

Автор