Про процвітання люмпенізму

Цікаву історію побачив протягом тижня.

Матіос//: “антикорупціонер” лещенко, який заробляє Є600 в місяць, відпочиває в найдорожчих готелях найдорожчого курорту Європи.

Одноклітинні зрадоорганізми//: какоє жі єто дно!1! Матіос, тебе что больше нечем заняться пока ахметов не сидит?

Пройшло 2 дні…

лещенко//: Луценко перебуває у відпустці в Ізраїлі

Одноклітинні зрадоорганізми (лайкаючи “викриття”)//: да какое он имеет право, пока ахметов не сидит разъезжать по отпускам за наши деньги!1 Зрада!1…

Сарган//: Луценко не у відпустці. а у відряддженні, лещенко бреше.

лещенко//: а почєму тогда он полетел в пятницу, когда рабочие мероприятия начинаются в понедельник? (щоб ви розуміли – це типу така відмазка чому він збрехав про відпустку)

Журналістка з Ізраїлю//: тому що в суботу він давав інтервю нашому каналу, а робочий тиждень в Ізраїлі починається не в понеділок, а в неділю. Крім того, по словах оператора, він летів економ-класом з 1 помічником.

Мораль цієї історії наступна:

Не говоріть мені, що суспільство хоче боротись з корупцією.

Це дуже добре видно на цьому прикладі. Коли обгрунтовані корупційні підозри щодо лещенка виправдовуються “аргументами” типу “дніщє”, “нєчем заняться”, а відверта брехня і маніпуляції шавки свінячого олігарха на аналогічну тему називають “викриттям” і “розслідуванням”

Ця історія наочно показує, що суспільство і далі хоче жити в казках про вселенське зло, злих куркулів (тепер – олігархів), які в усьому винуваті. Причому вселенським злом стають ті, кого травлять шавки олігархів.

100 років пройшло, а люмпенізм живе і процвітає.

Автор