Версія кримських подій

За всіма карколомними версіями того, що сталося в Криму, якось загубилася одна вельми цікава – а що як Москва взагалі не має стосунку до “диверсантської історії”? Що, як вся історія від початку до кінця – творіння Гобліна Кримського?

Сам дивіться. Рівень життя в Криму неухильно падає. Ціни – захмарні, з роботою важко, а турист до них їхати перестає вже не тільки з України, а й з Росії. Бо – дорогий свинюшник. Плюс – грошовий дощ зразка 14-го закінчився. Плюс – перепорядкування Криму Ростову мусить обрізати навіть те фінансування, яке залишилося.

Як ви гадаєте, зараз, після “диверсантської історії” підкинуть Криму бабла “на зміцнення безпеки”? Гадаю – безумовно.

А чи можливо таке взагалі, аби в Росії отак хвіст крутив би собакою? Не просто можливо – існує прецедент. Ватаг самопроголошеної Південної Осетії Едурд Кокойти колись посилав за відомою адресою представників Путіна, а коли Кремль починав нервувати – Кокойти загострював ситуацію на грузинському кордоні. І Кремль мусив це терпіти. Прибрати Кокойти після війни 08.08.08 він не міг, проте розумів, нову війну з Грузією почне Кокойти, а звинуватять у всьому Путіна.

Де гарантія, що у таку саму гру (звісно, за допомоги певного угрупування в Кремлі) не почав гратися й Гоблін?

Перевірити просто. Якщо попри всі свої суворі заяви, Путін таки поїде на саміт G20 – забудьте всю конспірологію про перенесення дати переговорів на час виборів у США. Це означатиме одне – Гоблін пустився берега, і українським диверсантом може стати кожен не самий розумний хохол, якому пече їхати до Криму. Підручні Няши організують.

Заради кремлівських грошей Гоблін ще й не на таке здатен.

Автор