«Дівчиноньку квіти заманили в гречку…»

Mason Lemberg

В грудні 2016 року партія “єдіная рассія” та “австрійська партія свободи” в Москві уклали договір про співпрацю.

Щоб ви розуміли, “Австрійська партія свободи” – це партія, яку заснував колишній член партії гітлера, міністр фашистського уряду в окупованій Австрії. А її програма, хоч і прилизана під сучасні принципи, але максимально запозичена в партії гітлера. Так, так… дєдивоєвалє в грудні 2016 року уклали пакт з прямими послідовниками гітлера. Тільки не кажіть про це цим кумедним ватним дегенератам з тирнетів.

Через рік на парламентських виборах в жовтні 2017 року “австрійська партія свободи” хоч і зайняла 3-тє місце, але значно наростила популярність (на 1 депутата менше ніж в 2-го місця, на 11 менше ніж в лідера) і ввійшла в коаліцію.

Як прийнято в країнах ЄС, молодшому коаліційному партнеру (в даному випадку представнику “австрійської партії свободи”) відводиться посада міністра закордонних справ. Її обійняла Карін Кнайсль.

Якщо ввести запит по її імені в гуглі чи російською чи англійською мовами, то гугл видає фотки її численних зустрічей з лавровим, путіним на якихось заходах в москві і т/д. Ото такий міністр МЗС Австрії.

Ото завтра в тої пані буде весілля. І вона запросила туди путіна. І путін приїде. Не сам. Везе з собою цілий “кізячий хор” і ще напевне якісь подарунки.

А ви кажете.. обстріли з території росії, розпороті животи, розстріляні полонені, відрубані руки, спалені живцем чи вбиті хімічною зброєю сирійські діти…

До чого це я?

А пам’ятаєте ті срачі, які відбувалися в тирнетах під час обговорення моделі антикорупційного суду? А пам’ятаєте тих смішних меншовартісних клоунів, які розказували, що там, на заході люди апріорі чесніші, менш корумповані і т.д.?…

Фото © Roland Schlager/Pool via Reuters

Автор