Чиї меседжі впарюють лохторату?

Mason Lemberg

В той час, як вони завішали наші міста білбордами і засипали наші вулиці макулатурою про те, як за помахом чарівної палички вони зроблять з України Утопію, за цією ширмою відбувається дуже цікавий процес.

Відбувається своєрідний аукціон, торги, кастинг, на якому кріпаки показують московському сцарю межі своєї лояльності до нього не тільки задля того, щоб вибороти підтримку на виборах і перемогти Порошенка, а й заради того, щоб втриматися потім при владі. Бо ж не секрет, що без підтримки всі ці клоуни не протримаються й місяця на посадах, зважаючи на абсолютну утопічність їхніх програм.

І коли, у випадку всякої риготи, цей процес є явним, і меседжі про любов до рассєї ними формуються прямо, то типу “прозахідні” підріоти мусять їх маскувати. І від того ці меседжі виглядають вельми цікаво, бо ж вони мусять не тільки маскувати їх від лохторату, а ще й чітко окреслювати, на що вони готові, і конкурувати між собою.

Наприклад, “Я – Онатоль, дєд з піввареником (півпитаннячком) намалював мені 10%. Я поїхав на гуснявий форум в Австрії, показуючи, що готовий до переговорів.
Обіцяю скасувати призов і скоротити армію.
Серйозний полковнік без армії. Чи не так?
Молодєц, Онатоль. Ми побачили твої старання і відкриємо проти тебе справу за якийсь висер в 2014 році, аби лохів привабити.

Але поки Онатоль пасе задніх, то Йуля просунулася куди далі, розробивши цілу стратегію і замаскувавши її під “нову народну конституцію” і “новий мирний план”.

А план простий. Просто давайте згадаємо хто саме лобіював “нову народну конституцію”.

30 марта, 2014
“Москва предлагает совместно с США и ЕС сформулировать общие призывы к властям Киева, чтобы они выступила с инициативой общенационального диалога, итогом которого станет новая Конституция Украины, “которая будет гарантировать федеративное устройство Украины”.
По словам Лаврова, итогом этих переговоров должна стать новая Конституция Украины, “которая будет гарантировать федеративное устройство, подтвердит и закрепит внеблоковый статус, который обеспечит права всех, кто живет в Украине”.

21 января, 2015
“Глава МИД (РФ – ред.) заявил, что наряду с прекращением огня в Донбассе, будет убеждать европейских коллег посредством “нормандского формата” принудить Киев к конституционной реформе.
По его словам, “системная задача” для России – проведение конституционной реформы в Украине.”

29 Августа 2015
“Путин рассказал, как Украина должна менять Конституцию.
Президент РФ хочет, чтобы власти (Украині – ред.) советовались с боевиками.”

За ці 4 роки ми вже забули про ті події 2014-го і “мітинги” в поддєржку фіділіразаціі з захопленням адмінбудівель. Забули, бо Україна змінилася, і Болотія перестала плекати будь-які надії на зміну нашої Конституції при цій владі.

Але от… знову з ополонки винирнуло лайно і почало пропонувати все те, що вони хотіли тоді в 2014-му. “Нова наротна конституція” розроблена з врахуванням думки всього “нароту”, в т.ч. всяких бабуїнів, що, звісно, закриє нам рух на Захід, але “настане новий мир”.

Ось і головний меседж Йулі. Ось і вся її передвиборна стратегія і весь план, як втриматися при владі. І тут вона не самотня. Бо Сироїд з Самопомочі теж заявила, що “не бачить необхідності зазначати інтеграцію в НАТО в Конституції”.

Отже голосування за зміни до Конституції, в яких будуть відображені наші прагнення в ЄС і НАТО, буде вельми показовим з точки зору консолідації всієї агентури Болотії.

Автор