Реваншу допустити не можна

Ще раз наголошую: ці акції прямої дії відомих та невідомих нам активістів та політиків, під судом над “Торнадо”, під стінами Адміністрації Президента, біля будинку батьків віце-прем’єра Павло Розенко – мають один характер – замовний зовнішнім та внутрішнім ворогом, мета якого криється в дестабілізації політичної ситуації в Україні та, як наслідок, перевибори до парламенту, зміна уряду, дострокові вибори Президента та верховного головнокомандувача ЗСУ, а після – прийняття нової, цілком проросійської Конституції, федералізація України, ліквідація інституту Президента або прийняття змін, які передбачають обрання голови держави в стінах парламенту.

Цей сценарій було прописано давно командами Тимошенко та Януковича за лобі Путіна та його посередників в Києві, Медведчуком.

Реваншу допустити неможливо.

У нас немає іншого вибору, окрім активної протидії цьому заколоту.

І поки інші плутаються в своїх позиціях та з висновками, ми маємо відкривати для них шлях альтернативних джерел інформації.

П.С.
Активність Генеральної прокуратури змушує реваншистів діяти. Страх перед Законом підштовхує до активних дій. Але не вийде залякати державу.

‪#‎СядутьВсі‬. І ті, хто ще вчора тікав з країни, і ті, хто обкрадує українців, на лабутенах, нах, і в ох…..них штанах.

Автор