Результати роботи органів прокуратури 04 – 10.07.2018 (інфографіка)

Ще один тиждень, що минув, приніс нові результати роботи органів прокуратури України. І одразу треба звернути увагу на реально рекордні показники наших колег з Рівненщини. За період з 4 по 10 липня вони змогли повернути у державну власність із незаконного користування понад 10 тис. га землі.

Загалом же, територіальним громадам і державі прокуратура повернула 10 164,5 га на суму 711, 535 млн. грн. Ці площі належали до сфер сільськогосподарського призначення, водного фонду, лісового господарства та житлової забудови. Над цим успішно попрацювали, окрім вище згаданої, прокуратури Дніпропетровщини, Львівщини, Харківщини, Херсонщини та Хмельниччини.

Представники державного обвинувачення також змогли повернути в законну площину активи та кошти на загальну суму 2,722 млн.грн. Завдяки принциповій позиції та обґрунтованим доводам вони добилися справедливих судових рішень у сферах державних закупівель, нерухомості, будівництва, повернення шкільних приміщень, коштів до бюджету та лісокористування. У цих провадженнях перемога була за прокуратурами Дніпропетровщини, Житомирщини, Київщини, Львівщини та Хмельниччини.

Не полишають спроб збагатитись у незаконний спосіб окремі наші громадяни. Таких минулого тижня затримали на “гарячому” 12 чоловік. Серед них – представники органів місцевого самоврядування, ЦНАП, СІЗО, Держвиконавчої служби, митний брокер, поліцейський, народні обранці різних рівнів, службовці Укртрансбезпеки та Держпраці. Хабарі брали в гривні та дол. США. У перерахунку найменший – 8 тис. грн, найбільший – 282,5 тис. грн.

Джерело

Автор