І де обурення адекватних журналістів?

Віталій Гайдукевич

Риторичне…

А це норм, що журналістська спільнота спокійно (тобто ніяк) не відреагувала, що в Києві на медіатусовку приїздить наглухо путінський чувак з ОБСЄ?

Від появи ОБСЄ-персонажа (в якого немає жодних питань до Путіна, але є питання до спецоперації щодо порятунку Бабченка та арешту інформаційного диверсанта і порушника української Конституції громадянина Вишинського) в захваті голова медійної профспілки, пан Томіленко. Цей профспілковий діяч активно вдуває в голови європейцям (перш за все готовим це підхопити – пропутінський пул), що в Україні біда-біда зі свободами. З різних боків Томіленка лєлєють Крюкова, Гужва, колишній медійник Януковича – Іванеско. Совпадєніє?

На ту ж тусу пруться інфобойовики від НТВ. Там же, раптом, з’являється чувак, який по суті каже: “Сенцов – терорист, я в курсах про вибухівку, сам участь брав…”

Про сукупність маразму, що був озвучений на збіговиську, я вже мовчу. Ще трохи і Януковичу б компліменти проголошували – йопта, це ж свєточ демократій був!

І де обурення адекватних журналістів?
Може хтось на знак протесту вийшов з профспілки або ж задав публічно питання – якого біса профспілка відкрито танцює під дуду Москви?

Нє, ну, напевно ж, хтось обурився? Не може бути, щоб ніхто геть зовсім не відреагував?

Автор