Хороші новини. 23-24 червня 2018 року

Алла Комарова

Вранішні новини на РадіоТисячіМазеп вже готові вас втішити, хоча їх не так вже й багато. Але по краплині від кожного – і спраглому напитися вдасться.

Шість вітчизняних компаній почнуть будівництво нових тваринницьких комплексів

Рекламний ролик італійського бренду одягу Diesel, знятий в Києві, отримав відразу три нагороди на фестивалі реклами «Каннські леви»: його відзначили призами в категоріях «Режисура» (бронза), «Продакшн-дизайн» (бронза) і «Операторська робота» (срібло ). За продакшн відповідала українська студія Family Production.

Український тенісист Сергій Стаховський переміг на турнірі у Йоркширі у серії челленджер з призовим фондом 127 тис. євро. Здобутий титул приніс Стаховському 110 рейтингових очок, 18 тис. євро призових та wild card у основну сітку третього у сезоні турніру Великого Шолома – Вімблдону.

Українські дзюдоїсти вибороли 6 медалей на Кубку Європи у Словенії.

Чотири медалі неділі!У неділю українці вибороли чотири нагороди Кубку Європи у словеському Подчетртеку. "Срібло" – в…

Gepostet von Федерація дзюдо України am Sonntag, 24. Juni 2018

Експорт замороженої малини українського виробництва в перші чотири місяці 2018 року виріс на 45% порівняно з тим самим періодом минулого року. Головним ринком збуту української замороженої малини залишається Польща, за темпами зростання обсягів експорту за цей період поза конкуренцією була Чехія, яка вийшла на друге місце серед імпортерів малини з України в 2018 році.

Автор