Хороші новини. 2 травня 2018 року

Алла Комарова

Пізненько, але доброго ранку читачам Радіо Тисячі Мазеп. Нарешті країна увійшла у робочий ритм, і гарних новин стало більше 😉

LNZ Group розпочала другий етап будівництва елеваторного комплексу в Білопіллі Сумської області. Згідно з проектом, виробнича потужність елеватора сягає 77 тисяч тонн, повідомили в компанії. Завершення будівництва другої черги комплексу заплановано на жовтень 2018 року.

За перший квартал поточного року українські садівники вторгували на експорті $57 млн. Це на 68% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

За перший квартал поточного року українські садівники вторгували на експорті $57 млн. Це на 68% більше, ніж за…

Gepostet von Суспільне Око am Sonntag, 29. April 2018

Гендиректор компанії Apple Тім Кук повідомив, що найближчим часом сервіс Apple Pay запустять в Україні.

В Україні за рекордно короткий термін побудували завод з виробництва препаратів крові. Перший на території СНД завод з виробництва препаратів крові «БІОФАРМА» був побудований за $42 млн за рекордно короткий термін – 1,3 роки.

Фармацевтичний завод "БІОФАРМА" був побудований за $42 млн. за рекордно короткий термін – 1,3 роки.

Перший на території СНД завод з виробництва препаратів крові "БІОФАРМА" був побудований за $42 млн. за рекордно короткий термін – 1,3 роки.Науково-виробничий комплекс "Біофарма" в місті Біла Церква, спроектований за участю фахівців німецької інжинірингової компанії Linde Engineering. Загальна площа комплексу складає 5 гектарів. До його складу входять: фармацевтичний завод з виробництва лікарських засобів, центр наукових досліджень, розробок і технологій, лабораторний корпус контролю якості ЛЗ, склади сировини і готової продукції, корпус енергосистем. Це єдиний на території СНД виробник препаратів крові.Відкриття біофармацевтичного НВК «Біофарма» відбулося 16 червня 2015 рокуНаприкінці 2016 компанія «Біофарма» розпочала будівництво третьої черги НВК – заводу з фракціонування плазми крові. На нових потужностях підприємство вироблятиме Альбумін, Імуноглобулін та Фактор зсідання крові VIII для забезпечення потреб українського ринку. Відкриття нового комплексу заплановано на липень 2018 року

Gepostet von Нова Країна UA am Sonntag, 29. April 2018

Open Data у 2017 році принесла Україні понад $700 млн або 0,67% ВВП. До 2025 року Open Data може скласти майже 1% ВВП України.

Агропромислова група побудувала на Чернігівщині найбільший завод з виробництва пластівців. Потужність виробництва 1000 тонн на місяць.

Комунальне підприємство «Київпастранс» в рамках всеукраїнського тестування отримало трисекційний трамвайний поїзд моделі К-1М6 компанії «Татра-Юг», який був виготовлений на виробничих потужностях Південного машинобудівного заводу.

Ми припиняємо участь в координаційних органах СНД. Україні нічого робити там, де всі дії координуються з країною-агресором. Прошу МЗС підготувати пропозиції щодо відкликання українських представників з Мінська, з координаційних органів СНД – Президент.

РНБО України запровадила санкції щодо юридичних і фізичних осіб, які пов’язані з російською агресією проти України

За результатами дебютної участі в одній з найбільших сільськогосподарських виставок Європи «Techagro 2018», «Лозівські машини» (Харків) розширили географію дилерської мережі та вийшли на ринок Чехії.

Доходи державного бюджету України в квітні 2018 року склали 78,87 млрд грн, що на 2,2% більше запланованого показника.