Хороші новини. 30 квітня – 1 травня 2018 року

Алла Комарова

Вчора на Радіо Тисячі Мазеп був вихідний, але сьогодні я вже в ефірі, і це краплина гарних новин за 30 квітня та 1 травня 😉

Удосконалений бойовий модуль «Дуплет», призначений для модернізації бронетехніки, пройшов успішні випробування. «Житомирський бронетанковий завод» значно підвищив характеристики бойового модуля та обладнав його удосконаленою системою вогню, яка дозволяє супроводжувати цілі в автоматичному режимі, розраховувати балістику боєприпасів та вести точний вогонь як в день, так і вночі.

Бойовий модуль «Дуплет»

Удосконалений бойовий модуль «Дуплет», що призначений для модернізації бронетехніки, пройшов успішні випробування.«Житомирський бронетанковий завод» значно підвищив характеристики бойового модуля та обладнав його удосконаленою системою вогню, яка дозволяє супроводжувати цілі в автоматичному режимі, розраховувати балістику боєприпасів та вести точний вогонь як в день, так і вночі. Продовжуємо працювати на зміцнення української армії.#НоваАрмія

Gepostet von Петро Порошенко am Dienstag, 1. Mai 2018

Чартерна авіакомпанія Azur Air Ukraine поповнила флот далекомагістральним літаком Boeing 767-300. До поточного моменту далекомагістральні літаки знаходилися у флоті тільки однієї української авіакомпанії – МАУ. Як відзначили в авіакомпанії, літак дозволить Azur Air Ukraine, яка виконує польоти в основному для міжнародного туроператора ANEX Tour, розширити географію польотів і підвищити регулярність рейсів.

Днями на території Степногірської селищної ради (Запоріжжя) відбулися громадські слухання з приводу розробки проектів містобудівної документації на місцевому рівні: проекту детального плану частини території площею 32 га за межами населеного пункту для розміщення сонячної електростанції (інвестор – ТОВ «Рендж Запоріжжя») і проекту детального плану площею 35 га в межах населеного пункту (інвесторами виступають ТОВ «Альт Енерджі» та ТОВ «Комекс-С»).

Ракетні комплекси Javelin вже в Україні. Це має більш політичне, аніж військове значення, адже в нас в самих є чим оборонятися від російської навали. Але постачання зброї такого рівня відкриває негласне ембарго на постачання зброї на війну на Донбасі у принципі.

ПП: Вітаю жвавий інтерес – і в Україні, і за її межами – до постачання нам комплексів Джавелін. Можу лише підтвердити,…

Gepostet von Петро Порошенко am Montag, 30. April 2018

 

Автор