Відбувся круглий стіл «Запровадження міжнародної тимчасової адміністрації на окупованому Донбасі»

5 квітня 2018 р. у Національному інституті стратегічних досліджень відділом проблем зовнішньої політики та міжнародної безпеки було проведено круглий стіл «Запровадження міжнародної тимчасової адміністрації на окупованих РФ територіях Донецької та Луганської областей України».

На заході було представлено результати роботи дискусійного експертного клубу «Майбутнє Донбасу», зустрічі якого відбувались за ініціативи Центру досліджень соціальних перспектив Донбасу з жовтня 2017 р. по березень 2018 р.

У круглому столі взяли участь представники експертного середовища, державних органів влади, громадських організацій. З вступним словом до учасників круглого столу звернувся заступник директора НІСД Кононенко К.А. Модератором заходу був старший науковий співробітник відділу проблем зовнішньої політики та міжнародної безпеки Валерій Кравченко, який також виступив із окремою доповіддю. Участь в обговоренні взяли співробітники НІСД Олег Александров, Ірина Павленко, Андрій Каракуц, Світлана Гуцал, Олександра Давимука.

Джерело

Фото © Reuters

 

Автор