Другий день державного візиту Президента України до Держави Кувейт (фото)

Глава держави закликав кувейтських інвесторів взяти участь у приватизації в Україні

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Керуючим директором Кувейтської інвестиційної адміністрації Фаруком Алі Бастакі та керівництвом Кувейтського фонду арабського економічного розвитку.

Були обговорені шляхи активізації фінансового та інвестиційного співробітництва між Україною і Кувейтом, а також подальші спільні практичні кроки у цьому напрямку.

Президент України поінформував про останні зміни в українському законодавстві задля полегшення діяльності іноземних інвесторів. Глава держави запросив кувейтський бізнес розширювати інвестиції в Україну та закликав кувейтських інвесторів взяти участь у приватизації в Україні.

Джерело

 

Президент провів переговори з Першим віце-прем’єр-міністром, Міністром оборони Держави Кувейт

Президент України Петро Порошенко провів переговори з Першим віце-прем’єр-міністром, Міністром оборони Держави Кувейт шейхом Насером Сабахом Ас-Сабахом.

Було відзначено наявність усіх необхідних передумов для успішної реалізації спільних проектів у сфері військово-технічного співробітництва.

Узгоджено подальші двосторонні заходи з метою презентації в Кувейті потенціалу українського озброєння та військової техніки.

Сторони привітали підписання Угоди між Урядом України та Урядом Держави Кувейт про співробітництво у військовій та інших сферах.

Міністр оборони Держави Кувейт також зауважив, що агресивна поведінка РФ загрожує не лише Україні, але всім державам.

Джерело