Про спілкування з народним депутатом

Спілкувався вчора з народним депутатом, головою політичної партії. Цей народний депутат навіть запрошував мене на зустріч.

По результатах спілкування скажу наступне:

1) Народний депутат, голова політичної партії поняття не має що треба робити у Верховній Раді, що треба робити для своїх виборців, як задовольнити їх потреби.

2) Народний депутат, голова політичної партії не розуміє, що у Верховній Раді представляє не свої інтереси, не інтереси своєї політичної партії, а інтереси Народу України і свого виборця.

3) Політична партія, головою якої є цей народний депутат, на довиборах до ВР висунула свого кандидата по одному з округів. На пряме запитання: “Що ж він (кандидат) буде робити у ВР у разі перемоги: продавати футболки, кричати, що влада не дає працювати, не ходити на роботу чи блокувати трибуну?” – я відповіді так і не отримав.

4) Народний депутат, голова політичної партії каже, що має не одне досягнення, але за час довгого діалогу з ним і з близькою йому людиною, вони обоє так і не змогли озвучити хоча б одне досягнення.

5) Про його досягнення ми говорити не просто так. Говорили в контексті того, що він обіцяв мені скласти мандат, якщо я не зміню свою думку щодо його профнепридатності. Я свою думку не змінив, а він свою обіцянку не виконав. Щоправда, свою думку я мав змінювати по результатах особистої зустрічі на яку я був запрошений, однак потім народний депутат чомусь видалив весь наш діалог з ним, тим самим, я так розумію, скасувавши зустріч і свою відставку.

6) Такий формат діалогу, як “особиста зустріч з анонімом з інтернету для роз’яснювання йому своїх досягнень” видався мені вельми дивним, але я на нього погодився, адже на кону була ТАКА обіцянка.
Мій співрозмовник пояснював необхідність такого формату діалогу тим, що в нього немає часу. Але це дуже дивно, погодьтесь, приділяти час аноніму для особистої зустрічі, приділяти час тому, щоб слідкувати за моїми коментами (і інших користувачів) і видаляти неприємні для тебе коменти, але при цьому не мати часу для того, щоб поділитись зі своєю широкою аудиторією своїми досягненнями на депутатській ниві 🙂

7) І що найголовніше: Мій співрозмовник, народний депутат, голова політичної партії, прямо заявив, що він не має ніякого обов’язку перед своїми виборцями і не зобов’язаний звітувати перед ними. Тобто ви, лохи, голосуйте за нас, вибирайте нас… а ми там собі будемо щось робити для себе…

Народний депутат, голова політичної партії так нічого і не зрозумів 🙁

Ні, моїм співрозмовником не був депутат від ПР, і навіть не депутат від Відродження чи інших екс-ригів, і не депутат від бандитського УКРОПУ. Моїм співрозмовником був народний депутат, член групи “Єврооптимісти”, антикорупціонер, лідер Майдану, реформатор, молодий перспективний політик, голова політичної партії “Демократичний Альянс” Мустафа Найєм.

Не переплутайте..

Бо я особисто не знайшов ніякої відмінності між цим “новими обличчями” і старими мордами

1407-0001 1407-0002 1407-0003 1407-0004 1407-0005 1407-0006 1407-0007 1407-0008 1407-0009 1407-0010 1407-0011

Автор