Кінець політичного життя бичка

Mason Lemberg

Це так кумедно спостерігати, як дурні й далі намагаються грати в досвідчених політиків при не те що поганих картах, при програній грі. При тому, що гра стала програною вже тоді, коли дурні притягнули цього тупого бичка через український кордон і вступили з ним в союз для здійснення перевороту.

Найсмішніше те, що зараз, через півроку після цієї події, дурні знову витягнули з обісцяних порток засалену цидулку і почали знову ліпити про політичні переслідування на сайтах своїх рагулятників-розплідників, які вони називають опозиційними політичними партіями.

Яке політичне переслідування? Яка помста? Які права?
А хіба не ви півроку тому волали, що влаштували диверсію на кордоні заради відстоювання права на “незаконне позбавлення громадянства”?
І що бичок відстояв своє право? Хоча б в суд подав?
Але ні, знову тягнуть цю засалену цидулку про політичні переслідування, що свідчить, що в дурнів явні проблеми не тільки з реальністю, а й з банальним креативом.

Е ні… найсмішніше те, що незабаром я буду постити дурням їхні сьогоднішні завивання про “переслідуваного опозиціонера”, бо дурні в той час будуть кричати, що ніколи не мали відношення до Саакашвілі, і то всьо підстава Порошенка.

А політичне життя бичка сьогодні закінчилося. Бо сьогодні ціна бичка на ринку криптополітичних інвесторів впала до нуля. Нікому він нах тепер не потрібен, щоб інвестувати в нього бабло.