Представлено трейлер фільму «Крути 1918» і повідомлено точну дату виходу на екрани (фото, трейлер)

У четвер, 25 січня, в кінотеатрі «Оскар» представили трейлер фільму «Крути 1918», а також повідомили точну дату виходу на екрани.

Презентували перший трейлер творча група в повному складі, а також віце-прем’єр-міністр Павло Розенко, міністр культури Євген Нищук, а також глава Держкіно Пилип Іллєнко. Присутні побачили трейлер, постер, а також ексклюзивні відеоматеріали, за якими було знято фільм. Також у заході брала участь виконавиця саундтреку до картини Христина Соловій.

У зйомках масових сцен у новому українському фільмі «Крути 1918» брали участь 150 військових з Національної гвардії. Про це на презентації фільму повідомив прес-секретар Нацгвардії Вадим Голуб.

За його словами, зйомки відбувалися у непростих умовах, але бійці з ентузіазмом сприйняли можливість долучитися до створення кіно.

— Ми пишаємося тим, що наші бійці брали участь у зйомках. Через холоди нам довелося навіть обладнати пункти обігріву, але незважаючи на непрості умови, серед бійців була велика конкуренція і кожен з них хотів долучитися до процесу, — розповів військовий.

Також прес-секретар підкреслив, що для Нацгвардії дуже важливою є участь у подібних проектах, адже багато хто з військовослужбовців проводить паралелі з тим, що відбувається в Україні зараз і у 1918 році.

Джерело