Справжнє обличчя “українскої” “журналістики”

Константин Нескоромный

Те що ЗІК вчора дав лайв з Портновим – це не просто знущання над українцями, це цинічній злочин та наруга над мільйонами громадян, котрі прагнули та прагнуть змін на краще та боронять державу на фронті.

Це зневага та наруга над словом “журналістика” та яскравий приклад терміну “гроші не пахнуть”.
Немає та не може бути жодного виправдання для притягування на ефір людини, котра багато років знищувала державні інститути, запровадила жахливий КПК, який ми всі продовжуємо відхаркувати кров’ю, та вчиняла злочини під час Революції Гідності.

І те, що ми бачили, є справжнім обличчям української “журналістики”. Обличчям бридким, огидним, обличчям не журналістів, а продажних мавп, які працюють проти своєї країни. І це стосується не тількі ЗІКу, а й майже усіх наших “ЗМІ”.

Я не сподіваюся, що вони схаменуться. Я не сподіваюся, що вони почнуть щось розуміти. Вони роблять те, що вміють, – торгують своєю державою. А якщо так, то в них не буде ані батьківщини, ані визнання, ані майбутнього в вільній та незалежній країні. Всім доведеться платити по рахунках, і їм також. І їх можливість продавати честь та гідність скоро закінчиться.

Автор