В Бердянську зловмисник кинув гранату в поліцейських (фото)

Голова Національної поліції заявив, що троє правоохоронців проводили оперативно-розшукові заходи щодо криміногенного елементу, а той застосував гранату.

«Сьогодні опісля 9 години ранку у Бердянську Запорізької області троє працівників карного розшуку проводили оперативно-розшукові заходи щодо криміногенного елементу. Під час відпрацювання адреси зловмисник застосував гранату. В результаті вибуху троє поліцейських отримали тяжкі осколкові поранення», – сказав Сергій Князєв.

Він зазначив, що наразі медики борються за життя правоохоронців.

«Медики борються за їхнє життя. На жаль, вимушений констатувати, що часто ціною здоров’я та життя працівників поліції забезпечуємо безпеку наших громадян у державі», ‑ зазначив Сергій Князєв.

Усього від моменту створення Національної поліції України при виконанні службових обов’язків отримали поранення 1197 поліцейських, з них 38 ‑ у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. 24 працівника поліції ‑ загинули, з них чотири ‑ в зоні АТО.

Нагадаємо, в Одесі зловмисник наніс смертельне поранення чоловікові, який знаходився з ним в одному приміщенні, поранив водія таксі та трьох поліцейських. Правоохоронці змушені були знешкодити нападника.

Джерело