У День соборності України в державі відбулося понад 280 масових заходів (фото)

Публічну безпеку і порядок під час їх проведення охоронятимуть понад 3,2 тисячі правоохоронців. За попередньою інформацією, участь в урочистостях візьмуть понад 62 тисячі людей.

Сьогодні, 22 січня, в Україні відбуваються урочисті заходи з нагоди відзначення Дня соборності України. В усіх регіонах держави заплановано проведення 282 масових заходів. За попередніми даними, у них візьмуть участь понад 62 тисячі громадян.

Публічну безпеку та порядок під час цих заходів забезпечуватимуть понад 3,2 тисячі правоохоронців, серед них ‑ 560 військовослужбовців Національної гвардії України.

Джерело

 

З нагоди відзначення Дня соборності за безпекою у столиці стежать понад 1500 правоохоронців.

Публічний порядок у центральній частині міста забезпечують працівники структурних підрозділів столичної поліції, патрульні поліцейські та військовослужбовці Національної гвардії України.

22 січня 2018 року з нагоди святкування дня Соборності у Києві відбудеться проведення низки заходів за участю жителів та гостей столиці.

Задля недопущення провокацій, посилені наряди працівників столичної поліції, патрульних та нацгвардійців забезпечують охорону громадського порядку в місцях проведення запланованих акцій.

Правоохоронці звертаються до учасників заходів не порушувати правопорядок та дотримуватися встановлених правил поведінки.

ОНОВЛЕНО станом на 20:00

У столиці завершилися масові заходи з нагоди дня Соборності. Жодних грубих порушень публічної безпеки та порядку правоохоронцями зафіксовано не було.

Співробітники структурних підрозділів поліції Києва на належному рівні забезпечили порядок у місцях проведення урочистих масових заходів.

Джерело

Автор