Міша з позивним “Мультик” не здається

Alexandr Noinets

Ну, и раз пошла такая пьянка, и адвокаты известного волонтера Миши Мультика стали лепить ему образ героя и патриота, посредством пресс-конференций и грамот, то извещаю неравнодушную общественность, что это не единственное, чем они занимаются.

Кроме этой деятельности, они нашли способ давить на мариупольских судей по делу Миши Мультика через Вищу Раду Правосуддя. Возможно, нашли выход на члена ВРП Худика, а возможно, просто завалили ВРП бумагами, и получили наконец на выходе желаемую ими реакцию.

(“Микола Худик теж не задекларував солідних доходів. Але, як це часто трапляється серед суддів, оформив на свою 67-річну тещу квартиру в Києві площею 117 “квадратів”. Разом із дружиною володіє квартирою, землею, будинком на 312 “квадратів”, магазином та кафе в рідному Кам’янці-Подільському. А ще має 200 соток землі у Врублівцях – на Дністрі. Їздить суддя Худик на “Ford Kuga” 2011 року, який оформлений на 81-річну маму…”)

***

Отже, що ми маємо? Ми маємо історію.

Історія така. Патріот та меценат Міша Тітов, який за свої фантастичні ділові якості та вміння допомагати військовим, як волшебнік в галубом вєртольоті з мультика, отримав позивний “Мультик”, користується надзвичайною повагою військових, героїв, своїх бойових побратимів.

Але коварна та заздрісна правоохоронна система, корумпована прокуратура та влада бариг, руками свого безпринципного кілера Степана Божило, по вказівці виродка Луценко, дає команду посадити патріота за грати. На допомогу баригам та зрадникам приходить маріупольский суд, який па бєзпределу ловить та саде патріота.

Але навіть на чоррній скам’є, на скам’є падсудімих Міша з позивним “Мультик” не здається, і продовжує допомагати побратимам з 36 бригади.

Тим часом чесні люди с Вищої Ради Правосуддя, а конкретно суддя Худик, звертають увагу на бєзпрєдел і починають в рамках своїх повноважень тиснути на маріупольских суддів.

Маріупольскі судді, які звикли чинити бєзпрєдєл, не звертали уваги на звернення ззовні своєї злочинної касти. Коли до них підходили тилові побратими Міши “Мультика”, з проханням зглянутися над Мішею, вони на це не реагували. Коли до них підходили волонтьори-адвокати Міши, вони не реагували також. Але, коли почався внутрішній тиск, через суддівську касту, тоді вони не витримали, і були вимушені признати очевидні факти.

І от, взявши до уваги поганий стан здоров’я патріота та його численні скарги на високий тиск. А також беручи до уваги вклад до обороноздатності держави, зафіксований відповідними грамотами та подяками. А також під тиском судді Худика з Вищої Ради Правосуддя.

Правосуддя таки нарешті перемогло, і патріота й мецената Мішу Мультика відправили додому в Миколаїв під домашній арешт.

Але не треба думати, що якщо людина патріот та меценат, то вона вміє або буде пробачати зрадникам та ворогам своїм та держави, яку Міша будує разом з іншими, такими як він сам, патріотами.

Взявши побратимів, Міша прийшов до кожного фіктивного свідка по своїй справі. Подивився в очі кожному, хто давав злочинній прокуратурі свідчення по його справі. І кожен зрадник все зрозумів, заплакав та відізвав свої брехливі свідчення.

Тому дуже швидко слідство зайшло в тупик, не маючи можливості фальсифікувати докази у справі. І Міша був остаточно виправданий по всіх звинуваченнях. А Степан Божило, Юрій Луценко, злочинні маріупольські судді та брехуни, які весь цей час поливали патріота брудом – плакали та каялися.

***

Мы сейчас где-то в середине этой истории. Я думаю, где-то в процессе нас ожидает ещё перенос дела из ангажированного мариупольского суда в честный и беспристрастный николаевский.

Я честно хочу предупредить – если вдруг я найдусь выброшенным из окна или застрелившимся тремя выстрелами в спину – Миша Мультик тут совершенно не при чём. Просто я уже так зае*ался смотреть на происходящее, что совершенно руки опускаются, и суицидальные настроения реют всё ближе и ближе.

П.С.: Кому не нравится идущая сверху вниз судебная реформа, произошедшая уже в ВРП, рекомендую обратить внимание на даты. 29 предновогоднего декабря адвокаты пишут скаргу. Скарга обрабатывается на протяжении, я даже боюсь представить, скольких рабочих дней, и вот уже 3 января мариупольский суд получает письмо из ВРП. Это ж надо полагать судья Худик оливье в новогоднюю ночь не кушал, обрабатывал жалобу, думал про Мульта.

А вы говорите, реформы медленно идут. Да вот же они. Судей в стране не хватает, простейшие дела по полгода рассматриваются, а тут вот какая стремительность.

 

Автор