На кордоні з Польщею та Словаччиною стоять черги бажаючих в’їхати в Україну (фото)

Напередодні католицького Різдва у пунктах попуску на в’їзд в Україну почали утворюватися черги з автомобілів,  особливо на українсько-польському кордоні. Звичайно це пов’язано з тим, що багато наших співвітчизників, хто поїхав за кордон на заробітки або навчання, повертаються на свята додому. Крім того, ситуація ускладнюється і важкими погодними умовами у вигляді сильного снігу, який словацькі дорожні служби не встигають прибирати.

Зокрема, станом на 6 годину ранку перед пунктами пропуску «Краковець» та  «Ягодин», на в’їзд в Україну, накопичилось приблизно по 900 легкових транспортних засобів. А перед пунктом пропуску «Шегині» у черзі стояли близько 700  автомобілів.

Зазначимо, з української сторони черг немає в усіх пунктах пропуску.

Державна прикордонна служба України вживає всі заходи для забезпечення комфортного, безпечного та максимально швидкого перетину кордону громадянами і закликає всіх подорожуючих та автоперевізників враховувати ситуацію на кордоні під час вибору маршруту подорожей.

Джерело

 

Черга з польської сторони до пункту пропуску Медика-Шегині розпочинається з міста Перемишль. Фото відзняте щойно.Мабуть, такого ще не було…

Posted by Самбір on Freitag, 22. Dezember 2017

А ось і сьогоднішня черга на на кордоні з Польщею на пішому переході у пункті пропуску Медика-Шегині.

Posted by Самбір on Samstag, 23. Dezember 2017