Антилуценківська марічкосвітня дічь

Mason Lemberg

Протягом останнього півріччя спостерігаю як марічкосвіти, що виникли через особисту неприязнь до людини і привели до неможливості адекватно сприймати реальність, руйнують політичні плани і політичні кар’єри багатьох.

Спочатку квартирооптимісти, всякі там йулі, самопомочі та їх спонсори повірили у відпрацьований матеріал, в цей грузинський секонд-хенд.
Повірили чому? Повірили, бо секонд-хенд був крикливим і голосно кричав про те, що їм так хотілося чути.
На абсолютну неадекватність і недоговороздатність грузинського секонд-хенду (про що я особисто, з прикладами, кричу вже з 2015 року) вони увагу звертати не хотіли навіть після того, як грузинський секонд-хенд кинув людину, яка йому дала другий шанс в політиці. Тому я не зовсім розумію, на що розраховували вони…
І поплатилися. Я думаю, більшість з них не відмиються від союзу з цим неадекватом.

Сьогодні я бачу, як пан Данилюк, через давній особистий конфлікт з Луценком також так добряче погруз у штучному антилуценківському марічкосвіті.

Звісно, срач через конфлікт ГПУ і НАБУ був і він вплинув на Луценка, але навіть критики Луценка не приховують, що НАБУ про..лось, як мінімум, не менше. Видно, розбірки між послами та НАБУ пан Данилюк теж пропустив, як і пропустив десятки недитячих зашкварів НАБУ. Інакше б так безапеляційно не стверджував би, що Луценко пресує нові антикорупційні органи. Бо ця заява, зважаючи на реальність, викликає хіба що іронічний сміх і здивування.

Звісно, Луценка травлять в інтернетах і на ТВ, і легко можна зануритись в приємний інформаційний шум, створений його хейтерами, але поза межами інтернет-атак всяких грузинських/григоришинських секонд-хендів та російських інтернет-ботів, в суспільстві немає запиту на зміну Генпрокурора.

Тому озвучувати гасла про відставку Генпрокурора, який повернув в бюджет 52 млрд. грн. і зараз веде кілька гучних справ, які стосуються державної безпеки… озвучувати гасла тих, кого звозять за гроші Курченка, і чиїми руками штурмують концертні зали… це трохи дічь. Тобто, зовсім не трохи, це така добряча марічкосвітна дічь.

Особливо на фоні того, що твій пост облайкує весь спектр мразоти.

Тому саме час пану Данилюку зупинитись і переосмислити свої дії, попри весь свій негатив на особистому рівні.
Просто цей смішний косплей рішення Абромавічуса ні до чого доброго для нього не приведе. Хіба що в баламутів з’явиться новий тимчасовий технократ і реформатор.

Тим не менше, є питання і до Луценка, в тому числі з тих, що озвучив Данилюк.
Перше:
А що з менеджментом Привату? Збитки є, лондонський суд арештував активи (тобто, докази серйозні), а менеджмент нівінават? Самося_зробило?
І друге:
Що все ж таки відбувається з Kroll і Hogan Lovells?
Бо тут є ухвала, що каже, що все не зовсім так як озвучив пан Юрій.

Автор