Я вже чую верески про атаку ботоферми Міхо на “чесних журналістів”

Богдан Карпенко

Улюблене заняття останніх двох днів – читати коментарі під постами “дітей капітана гранта”, де вони виступають з критикою поведінки Саакашвілі на ефірах Даниленко та Бондаренко. Скільки жовчі, ненависті, обвинувачень у співпраці з Банковою там тепер.
І вже чую верески про атаку ботоферми Міхо на “чесних журналістів”.

Ні, любі мої, далеко не всі, хто вам зараз пишуть – є ботофермою. Це читачі. Ваші. Вами виховані. Вами відібрані. Це ви три роки привчали їх любу думку, яку не розділяєте – називати проплаченою Порошенком. Це ви навчили їх ненавидіти того, чию думку вони не розділяють. Це ви привчили їх бездумно обожнювати кумира. Це ви для них створили кумира з Міхо. Це ви замовчували всі незрозумілі вчинки Саакашвілі. Це ви закривали очі на очевидні корупційні питання щодо його персони. Це ви затравлювали любого, хто смів вам перечити. Це ви перетворли немалу кількість фейсбучників на емоційних бездумних ідіотів.

І тепер отримуєте кармічне. Він аудиторії, яку самі виховали. Їжте тепер. Це все ваше. Повністю. Вами ж створене. І, так, ці агресивні ідіоти, чийого кумира ви критикуєте (абсолютно заслужено критикуєте), тепер будуть вам погрожувати, як погрожували мені, моїм друзям через натравлювання з вашого боку. І коли ви побіжите скаржитись послам на погрози, дуже вас прошу, не забувайте тим послам повідомляти, що цих агресивних ідіотів створили саме ви, а не “порохоботи”, мінстець, чи хто інший. Ви їх створювали, коли ті “порохоботи” ще з кінця 2015-го зі всіх боків кричали, що Міхо психічно хворий, який зв’язався з запоребриком. За що ви тих “порохоботів” банили.

Дякую за увагу.

Автор