Елементарний тест на розумову повноцінність

Mason Lemberg

Позавчора porko2porko зробив для нас “порохоботів” веселу таку “методичку”. Ось оригінал першого твіту.

Через якусь годину розкрив суть свого замислу.
У виділених червоним буквах читається фраза “Деревянко п*дор”

Всі поржали, забули.
Вчора один ідіот знайшов той другий твіт (з картинкою ВЖЕ ВИДІЛЕНОЮ червоним) і запостив його як 100% факт існування якоїсь фабрики порохоботів.
І ця картинка з виділеним Деревянком пішла гуляти в пабліках ідіотів.
Годину тому її запостив Юра Касьянов, перепостивши від придурка, який розвинув цілу наукову теорію, чому він “думає” (слово “думає” – це вже смішно), що ця “методичка” є правдивою.

Найсмішніше те, що в процесі її поширення ідіоти на повному серйозі розповідали, що картинка “з надійних джерел”, “моссад злив” і т.д. Це при тому, що вони поширювали саме той варіант картинки, де виділено про Деревянка.
Що ж говорити про прізвища, про номери рахунків, про “а тобі до того яке діло до чужих грошей?”… що про це говорити, якщо засліплені люмпенською заздрістю ідіоти шарять “Деревянко-пид*р” в якості доказу існування фабрики порохоботів.

І ці люди цілком серйозно вважають себе партіотами, думають, що вони протистоять кремлівській пропаганді, думають, що вони відстоюють Україну.
Їхні “лідери” касьянови цілком серйозно, з виразом обличчя древньогрецьких філософів, розказують про фабрики, про які вони 100% знають.
І в той же час і перші, і другі не проходять елементарний тест на розумову повноцінність.

Важко оцінити ту шкоду, яку нанесла кремлівська пропаганда українському суспільству, але один побічний ефект в цієї технології явно є.

Кремль зумів об’єднати в боротьбі проти України очевидних дегенер@тів.


 

Олена Монова

Вы меня извините, но я еще раз скажу по поводу ховрахов-долбо*бов, которые третий день таскают картинку с порохоботской зарплатой (да, они еще ее таскают, прикиньте, уже весь фейсбук рыдает).
Вот еще раз скажу — и после этого 🤐.

Так вот, есть такие люди, которые верят во все, что написано.
Ручкой в тетрадке, крейдой на паркане, в газете, в интернете, главное — чтобы НАПИСАНО.
Они никогда не проверяют то, что НАПИСАНО, потому что проверялку им откусили еще в роддоме вместе с пуповиной, а мозговая горошина так и не развилась в полноценный боб по причине… ну, придумайте сами причину, я что-то устала придумывать.
Все, на что их хватает в жизни — это читать то, что НАПИСАНО, верить и следовать указаниям.

Так о чем это я?
Ага, так вот…
Я бы очень хотела отловить хотя бы один крупный экземпляр ховраха-долбо*ба, дождаться, когда он уснет в гнезде из говна и веток, а потом вылезти из дупла и тихонько нарисовать на лбу у спящего животного слово на букву х*й зеленкой на ватной палочке.
Полюбоваться на содеянное, а потом заорать “эгегегей” прямо в волосатые ухи.
Поднести зеркало прямо к козявкам в глазах и сказать вкрадчиво: “видишь? это х*й”.
“это не х*й, это я!” — заплачет ховрах и начнет слюнявить надпись на лбу.
“нет уж, милый. здесь тебя нет, совсем не осталось. ты же видишь — НАПИСАНО!”.
После чего взять обескураженную скотину в охапку, отнести в аптеку, купить там презерватив размера кинг-сайз и надвинуть ховраху на самые брови.


 

Юрий Бирюков

История была бы на один-два дня. Вбросили фейковую “зарплату порохоботов”, сделанную настолько очевидно-фейково, что объяснений не требовалось, посмеялись бы, да и забыли.

Но… Оказалось, что история луковично-многослойная. Оказалось, что в мозгах некоторой части населения такая зияющая дыра, что этот очевидный фейк ухнул туда и радостно там звенел колокольчиками.

… Вот оно! Вот же ж то, о чем мы говорили! Порохоботы! На зарплате! Кормушки! Потоки! Лови-хватай! Ура! …

Эти инфузории-туфельки и сейчас радостно бегают по лентам и комментариям, кроют правду-матку и никак не угомонятся. Уже им и месседжи красным обвели, уже и топик-стартер объяснение написал, но нет…

… Они на зарплате! Фабрика троллей Порошенко! Припали к корыту! …

А теперь просто подумайте.

Те вы, а вас много, кто умеет думать. Это одна картинка. Сделанная бесплатно. Заброшенная в сеть бесплатно.

При этом, мы воюем со страной, в распоряжении которой миллионы-милларды на пропаганду. Сколько картинок? Сколько платных аккаунтов?

Сколько месседжей уже так глубоко и прочно вдолблены в голову, что не спасает даже красный маркер, которым обвели первые буквы каждой строки?


 

Богдан Карпенко

Спостерігаючи, як популярні блогери “цезради” другий день носяться зі скріном “оплати порохоботів” (вже і Касьянов підключився), скріном, який вкинули самі порохоботи, скріном, на якому червоненьким підкреслено те, що вказує, що документ фейковий, стає вже не смішно, а страшно, страшно від усвідомлення того, що ці, м’яко кажучи, не дуже розумні люди – піарщики альтернативи нашій сьогоднішній владі (уявляєте альтернативу, якщо у неї такі піарщики?).

А ще страшно від думки, що би творилось у країні, якби у соцмережах користувачі не почали показувати брехню та маніпуляції даних популярних дурнів, і ці популярні дурні зараз би реально впливали на виборців.


 

"- Пардон! – отозвался Фагот, – я извиняюсь, здесь разоблачать нечего, все ясно."Еще когда многие носились с Демалья…

Posted by Kostyantyn Zorkin on Donnerstag, 16. November 2017

Мені боляче.Одного разу ти починаєш сумніватися. Одного разу до твоїх рук потрапляє документ, після якого твій світ не…

Posted by Roman Pelekh on Mittwoch, 15. November 2017

Кто-то очень хитрый или очень злой подделал "документ о выплатах порохоботам и настоящем рейтинге Руха Нових Сил", в кот…

Posted by Victor Tregubov on Donnerstag, 16. November 2017

божечкі-божечки,ну хай буде,що то люди стьобуться,ну,хай буде,що то ольгінські,або орділовські тролі,-Ну,не може ж бут…

Posted by Svetlana Ljubovnikova on Samstag, 18. November 2017