Про ганебну спробу прикритися сином

Mason Lemberg

Не хотів вже про нього писати, але тут таке, що не можна залишити без уваги…

В дорослих впливових дядьок з політики і бізнесу є таке негласне правило – воюючи одне з одним, не можна рухати дітей, мститися дітям, шантажувати дітьми і т.д.

Власне, в цьому і були основні претензії Авакова до Порошенка, який нібито таким чином його шантажував. Тому реакцію Авакова я розумію, але, повторюю, я в це не вірю, хоча б тому, що це нелогічно, і не було інструментів реалізації цього “шантажу”.

Але я не про той випадок з Аваковим, я про правило, яке на мою думку є правильним.

Люди не шантажують дітьми своїх ворогів, хоча, дивлячись на багатьох дітей багатьох з цих осіб, таким чином можна було б зарити багатьох конкурентів і ворогів. Багато людей дотримуються цього правила.

Тому мене так торкнула сьогоднішня історія цієї свині, яка верещить, що в аеропорту затримали його сина.

Це ж треба додуматися до того, щоб використовувати власного сина для шантажу і прикриття своєї дупи? Щоб маніпулювати сином, намагаючись підняти масу напередодні чергового “повстання”?

І коли в Шегинях це все можна було списати на “не знав”, “не думав”, “не сподівався”, то зараз в аеропорту – це вже системний випадок, це свідома спроба прикритися сином, використати власного сина.

Вдумайтесь в рівень того бездонного дніща.

І стає страшно від самої думки про те, що ця “людина”, яка прикривається власним малолітнім сином, колись мала шанси очолити політичні процеси в моїй країні.

Автор