Павло Розенко здійснив поїздку до лінії розмежування з окупованою частиною Грузії

Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко разом з Міністром з питань внутрішньо переміщених осіб з окупованих територій, розміщення і біженців Грузії Созаром Субарі здійснили поїздку до лінії розмежування у Цхінвальському регіоні біля села Хурвалеті Горійського муніципалітету регіону Шида-Картлі Грузії.

Павло Розенко поспілкувався з місцевими мешканцями, які залишилися на окупованій Росією території Цхінвальського регіону.

«Ще раз і ще раз пересвідчуюсь у тому, що міжнародний тиск на Росію потрібно посилювати! Нові санкції, нові обмеження, повна ізоляція – ось напрямок, за яким треба рухатись аж до повного відновлення територіальної цілісності України і Грузії, – сказав Павло Розенко в інтерв’ю місцевим ЗМІ. – А тим іноземним політикам, хто переконує світ у необхідності послаблення санкцій проти країни-агресора, раджу приїхати на лінію зіткнення з кремлівськими військами в Україну, де вчора знову були втрати серед наших військовослужбовців».

«Переконаний, що агресор отримає “по-зубах” і вимушений буде залишити наші землі. Територіальну цілісність України та Грузії буде відновлено в повному обсязі», – наголосив він.

В свою чергу, Созар Субарі зазначив, що сьогодні Грузія та Україна знаходяться в подібний ситуації. Однак, за його словами, міцна позиція двох дружніх держав та міжнародна підтримка є запорукою відновлення територіальної цілісності Грузії та України. Він також висловив подяку Віце-прем’єр-міністру України Павлу Розенку за підтримку, яку Грузія завжди відчувала від України. «Українці воювали проти агресора за Грузію, сьогодні грузини воюють за Україну, і це – наша спільна боротьба за свободу», – сказав Созар Субарі.

Джерело

🇬🇪 🇺🇦З Міністром з питань внутрішньо переміщених осіб з окупованих територій, розміщення і біженців Грузії Созаром …

Posted by Павло Розенко on Donnerstag, 9. November 2017

ბერლინის კედელი იყო საზღვარი ცივილიზაციასა და ანტიცივილიზაციას შორის, ცივილიზაციასა და ბოროტებას შორის, როგორც დღეს, ეს …

Posted by Sozar Subari on Donnerstag, 9. November 2017

Линия разграничения в Горийском районе

Posted by Ruslan Kalinin on Donnerstag, 9. November 2017

Сегодня посетили самый большой городок переселенцев, который находится в Ахалгорском районе Грузии практически на линии …

Posted by Ruslan Kalinin on Donnerstag, 9. November 2017

Автор