Як Порошенко рейтінг опозиції підіймав…

Богдан Карпенко

Значить так, Порошенко, спостерігаючи, як мітинг дурнів під Радою максимально дискредитує всю опозицію, починаючи від БЮ, СП, і аж до “антикорупціонерів”, гримає кулаком по столу, і кричить:
– Нема сил більше це терпіти! Не можу спостерігати більше того, як у моєї опозиції настільки падає рейтинг! Арсен! Арсен іди сюди!

– Слухаю Вас, Петро Олексійовичу!

– Арсен! Негайно розжени цей мітинг! Чуєш! Максимально жорстоко на камери його розжени! Так, щоб рейтинг опозиції піднявся до небес! Ти мене зрозумів??

– Не можу я це зробити, Петро Олексійовичу, це незаконно, я не такий, я не розумію, як ви можете подібного вимагати. Тим більше від цього впаде ваш рейтинг, і рейтинг вашої політичної сили…

– Ах так! Тоді я тобі помщуся!

– Робіть як знаєте, але я не піддамся на погрози!
(іде з кабінету)

Президент обурений таким хамством, викликає до себе в кабінет Шабуніна, Ситника, Холодницького і Лещенка:
– Слухайте мене! Антикорупціонери! Вимагаю від вас, чуєте, вимагаю від вас арештувати сина Авакова! Бо він не хоче розігнати цей мітинг з 50 чоловік!! А цей мітинг дискредитує вас, мої любі, ви ж скрізь у посольствах мене оббріхуєте, як я можу дивитись, як у вас падає зараз рейтинг через цей мітинг, як я можу не вимагати його розігнати?.. Допоможіть мені підняти вам рейтинг, будь ласка, підніміть справу рюкзаків… Помстимося Арсену за те, що він не хоче підняти ваш рейтинг, помстимося Арсену за те, що він не хоче завалити мій рейтинг!

– Нам морально буде важко це зробити, на таке піти, але ми послухаємо вас, пане Президенте!

—————————————————–
Ось коротко я вам передав версію, яку зараз різними частинами намагаються загнати у голови деякі поїхавші депутати з НФ, спільно з Ляшком і Сергієм Квартировичем.

Автор