Про галас навколо суду над “айдарівцями”

Не буду давати жодної оцінки діяльності затриманих айдарівців, тому що я не у темі по ним. Напишу за те, що розумію.

А розумію наступне: вже звично, що пи*ота Садового і Ляшка використовує любий привід качати ситуацію в країні і кричати про “злочиннувладу”, маніпулюючи на юридичній безграмотності власної аудиторії.

До них приєднуються такі зашкварені персони, як пряма агентура Ташбаєв тощо, організовані прямі стріми Мураєвським NewsOne і 112-м Захарченка, під суд поступово сходяться, у сподіванні на увагу преси, місцеві фріки та просто божевільні.

А от що незвичне показове: нарахував не менше 6000 репостів із закликами іти під суд, на котрі прийшли чоловік 20. Ось це і є реальний показник постійної брехні та маніпуляцій від паскуд по типу Семенченка і Соболєва.

Можна сказати так: на даний момент у прямому ефірі спостерігаю, чого варта вся популярність даних політиків. І щодо Баті, на питанні котрого пи*ота вирішила зробити собі політичний піар, то маю переконання, що їх подібна увага іде тому чоловіку не на користь, а на шкоду, бо я слабо уявляю адекватну людину, котра у липні 2016-го зголоситься на заклики представників ОЗУ РПЛ чи ОЗУ Самопоміч.

Автор