Що вони мають зробити, щоб ви до них прийшли не за гроші

Mason Lemberg

ЧИСТИМ ЗБРОЮ, КУЛЕМЕТИ! БУДЕМО ВИНОСИТИ ЇХ З РАДИ!!! ОСТАННІЙ УЛЬТИМАТУМ! СПОЧАТКУ РЕВОЛЮЦІЯ І ТЮРМИ, А ПОТІМ ЗАКОНИ!! Затримують чуваків зі зброєю, потрошать їх склади зі зброєю, фоткають, показують ЧОМУ ПЕЦЯ НАГНАВ СТІЛЬКИ ПОЛІЦІЇ???? НАВІЩО МЕТАЛОШУКАЧІ?????

НАС ПІДТРИМУЄ ВЕСЬ НАРОТ!!! НАШІ ВИМОГИ ВІД ІМЕНІ НАРОТУ!!! Виводять безвольне стогривневе стадо в кількості 2-4 К тушок.

ТАМ СТОЇТЬ НАРОТ!!! ВИЙДІТЬ ДО НАРОТУ!!! Розвели стадо по місцях, вручили стаду партійні шмати, рівно о 15-00 (як було зазначено в умовах оплати) стада на місцях вже нема.

СТО ГРИВЕНЬ? ЯКИХ СТО ГРИВЕНЬ??? ВСІ САМІ ПРИЙШЛИ!!! МИ НІЧОГО НЕ БАЧИЛИ!! ТО РАБІНОВИЧ!! ТО ПЕЦЯ!! Десятки засвідчених фактів збору стада за бабло.

У НАС МИРНИЙ МІТИНГ!!! Шакальйо після провокації обісцяної бородатої повії нападає на нацгвардійця, учасника АТО. Смердючі гієни нападають на майданівця, АТО-товця, депутата, який кров’ю заслужив мандат, а не втікав в больнічку з пораненою жопою, не біг здаватися до гусні, розказуючи що “Ребята, я свой!”, не купляв за невідоме бабло антикорупційні квартири.

МИ ЗА СКАСУВАННЯ НЕДОТОРКАНОСТІ!!! Ублюдок показує корочку і махає ногами. Бородата повія махає корочкою в Музейному провулку “Я діпутат!! Ви не маєте права!!”, вночі так звані “народні обранці” корочками захищають тітушню…

&
ДРУЗІ, СКАЖІТЬ ЩО МИ НЕ ТАК ЗРОБИЛИ? ЩО МИ МАЄМО ЗРОБИТИ ЩОБ ВИ ПРИЙШЛИ???
Що, що? Залишилося насцYAти (в прямому сенсі) в очі вашим фанатам, і щоб ваші ботофабрики (яких тупо нема) рознесли відео з процесом омивання Божою росою, в якості запрошення на путінг.

Фото © Facebook Xenka Sequoia

Автор