За підтримки Мінмолодьспорту 100 дітей зі Сходу України відвідають футбольний матч Україна-Хорватія (фото)

9 жовтня до Міжнародного дитячого центру “Артек “, що в Пущі-Водиці, завітав Міністр молоді та спорту Ігор Жданов. Ніні там відпочивають діти зі Сходу, які отримали можливість підтримати Національну збірну України з футболу у вирішальному матчі з командою Хорватії.

100 дітей із родин внутрішньо-переміщених осіб та дітей, які проживають в населених пунктах, що на лінії зіткнення, приєднаються до багатотисячної когорти вболівальників у рамках соціального проекту 1000 дитячих посмішок”. Цей захід було організовано Всеукраїнською громадською організацією “Українська мрія” за підтримки Мінмолодьспорту.

Міністр Ігор Жданов разом з головою ради ВГО “Українська мрія” Миколою Оскомою передали юним фанам квитки на матч, шарфи вболівальників та тематичні книги.

Потрапити на матч збірної — мрія кожного вболівальника. Тим більше, якщо це така важлива гра як матч десятого туру відбору на чемпіонат світу-2018 між збірними України та Хорватії. Нам потрібна перемога. Будемо разом вболівати з усіх сил, наполегливо, енергійно, творчо”, – наголосив Ігор Жданов.

Будемо тримати кулаки, щоб українці здобули перемогу. Щоб у вас з’явились посмішки на обличчі. Знаю, що частина ваших родин виїхала після початку збройної агресії РФ на Сході, частина з вас й досі проживає на лінії розмежування. Я вірю, що рано чи пізно на всіх цих територіях буде мир, а наша держава буде цілісною. Ми будемо допомагати відновлювати все те, що там зруйновано. То ж бажаю аби ваші очі світилися, а на обличчі сяяла посмішка”.

Підтримувати рідну збірну на глядацьких трибунах “НСК “Олімпійського” діти будуть запальними кричалками, дивізами, піснями. Їх “генеральну репетицію” вони провели прямо в актовій залі МДЦ.

Джерело

Автор