На кого працює Лещенко?

Сьогодні лещенко, сам того не розуміючи, зробив справжній камінг-аут, признавшись в тому, що він на всіх зустрічах закликає Захід вводити санкції проти “корупціонерів з нової влади”.

Тобто, санкції проти росії лещенка не цікавлять?

Він це написав, щоб показати, щоб показати який він “антикорупціонер”. Але в цих діях немає жодної боротьби з корупцією, ці дії направлені на руйнування позиції України в переговорних процесах і руйнування української державності.

Поясню чому:

Справа в тому, що проти корупціонерів не треба вводити санкції, корупціонерів треба саджати в тюрму.

Але ні, лешенко не зацікавлений в тому щоб корупціонерів саджали в тюрму і це видно по багатьох моментах:

  1. після виходу “в світ” його “розслідувань”, основаних на “у меня есть информация”, він одразу ж забуває про них і плодить інші, а результат його не цікавить, доведення справи до кінця
  2. він не голосував за більшість антикорупційних безвізових законів, які були рекомендовані ЄС
  3. за 2 роки він так і не ініціював зміни до портновського КПК, який дозволяє випускати корупціонерів під грошову заставу. Хоча багато читачів просили його про це.
  4. жодних ініціатив щодо зняття депутатської недоторканності від лещенка чи інших “антикорупціонерів в законі” не надходило, навпаки.

Все це є свідченням того, що лещенка не цікавить боротьба з корпупцією, її кінцевий результат у вигляді боротьби з конкретними корупціонерами і їх покарання.

лещенка цікавить інформаційний сморід, який він сам плодить на основі чуток і підроблених документів. Плодить для того, щоб цей сморід став причиною, якщо не для введення санкцій проти влади, то хоча б для її дискредитації, підриву позицій української влади в переговорних процесах, позиціонуванні її як корумпованих представників третього світу з якими ні про що говорити.

На кого працює лещенко?

П.С. На скріні ще один дєятєль..

2506-0003

Автор