«Перерізання стрічок», або Коли преса почне інформувати про зміни

Богдан Карпенко

В умовах, коли ЗМІ України ведуть війну проти України, навмисно намагаючись замовчувати позитив і максимально розкручуючи негатив, участь чиновників на відкритті нових об’єктів – часто єдина можливість дізнатись про дані нові об’єкти, інформувати про зміни. «Наші» змі відчули, що інформація про зміни через урочистості все частіше пробиває суцільний негатив (а нових об’єктів зараз буде відкриватись все більше), чим рушить створений «нашими» ЗМІ міф про те, як «все погано», у результаті чого спостерігаю дуже велику активність по нав’язуванню «це совок», «це піар» тощо від відомих персон. Шкодую, що деякі люди, котрих читаю, ведуться на дану інформаційну течію, підтримуючи її, і не бачать, що саме стало правдивою причиною накидування на «перерізання стрічок».

Напишу простішими словами: якщо ви не бажаєте цього «совка з чиновниками і стрічками», то а давайте наша преса почне інформувати про відкриття і зміни, а не тільки прес-служби чиновників? Не буде інформувати? За позитив не платять куратори? Ну тоді я буду підтримувати «стрічки» обома руками і чекати, коли ж, дійсно, з’явиться наша преса, замість сьогоднішньої «нашої» преси.

Наступне: ось це накидування на ПП за трагедію у дитячому таборі – це люте дно. Коли при нашій владі відремонтують дорогу, котру не ремонтували 30 років, то і на Гройсмана почнуть накидувати за кожну аварію? Ідіоти. Це до чого заклики? Заклики, щоб чиновники працювали так, щоб нічого не відкривалось, будувалось, бо якщо раптом на об’єкті буде біда, то на нього всім фейсбуком накинуться? Неймовірна тупість. Чи наша медіаспільнота знає, як побудувати об’єкт, який дасть 100% гарантію на відсутність проблем? Ці об’єкти будують якісь досконалі інопланетяни чи наші люди? Тендери проводить особисто ПП, Гройсман? Пожежну сигналізацію теж особисто ПП повинен щовечора перевіряти? Чи наші люди на посадах, яким за це платять? Чи, можливо, ПП має десь дістати одразу досконалих чиновників, з Марсу, на всі ці посади, га? Розізлила мене тупа травля, любу нагоду використовують, що накинути, навіть тут не змогли змовчати.

Об’єкти мають відкриватись, люди повинні знати, хто посприяв цьому, якщо там були порушення внаслідок, є чіткі процедури визначити, хто порушив, де, як, і відповідальність. Ось цією травлею ПП за події в Одесі дурні буквально закликають нічого не робити в країні. «Геніально».

Автор