Найстаршому ветерану Нацгвардії виповнилося 98 років (фото)

15 вересня 98 років виповнилося учаснику Другої світової війни, ветерану військової служби полковнику у відставці Миколі Михайловичу Каширіну.

У день свята додому до фронтовика завітали заступник командувача Національної гвардії України по роботі з особовим складом генерал-майор Ярослав Сподар та голова Ради Асоціації ветеранів ВВ та НГУ полковник у відставці Георгій Федорчук.

Гості щиро привітали Миколу Каширіна та його дружину Марію Володомирівну зі святом. Від імені командувача Національної гвардії генерал-майор Ярослав Сподар вручив полковнику Каширіну наручний іменний годинник, вітальну адресу та презентував книгу, що вийшла у світ до 75-річчя створення 290-го Новоросійського Червонопрапорного мотострілецького полку, якому Микола Михайлович віддав кращі роки своєї офіцерської служби.

Під час спілкування з гостями полковник Каширін читав напам’ять вірші, розповідав цікаві випадки із фронтових буднів та навіть заспівав пісню. На прощання генерал-майор Ярослав Сподар та полковник у відставці Георгій Федорчук побажали імениннику міцного здоров’я, мирного неба над головою та Божої благодаті і пообіцяли обов’язково завітати до Миколи Михайловича на наступний 99-й день народження.

Олександр Мальцев, фото автора

Джерело

Автор