Чому «патріотам» нецікавий позов Коломойського проти України

Mason Lemberg

Чекав сьогодні, чекав, але й так і не дочекався експертів, аналітиків і лідєрів мнєнія з патріотичними спітчами про те, який барига той Беня і як він хоче обікрасти Україну на $4,7 млрд. (4,7 МІЛЬЯРДІВ ДОЛАРІВ).

Не дочекався не тільки засудження з боку “потріотів” з УКРОПУ, не дочекався навіть постів так званих “опозиціонерів” таких як сірожа, муся та інші, та й перформансів з унітазами теж не було.

Мабуть все тому, що 5 мільярдів доларів це вам не кредит МВФ 1 мільярд доларів.

Ну правильно, що тут обговорювати? Це ж не фотка Марини Порошенко на заправці?

Ну раз вони нічого не написали, то я напишу всього 3 тези.

Теза 1. Передаю пламєнний прівєт тим, хто на місцевих виборах в 2015 року голосував за “контрактну армію Ківерців” і “поповнення бюджетів з офшорів”.

Ви стоїте в одному кроці від того, щоб ваші пенсії і зарплати, гроші контрактників потекли в зворотньому напрямку – в офшори Бені. З чим вас і вітаю. Своїй мамі пенсіонерці замість пенсії подаруєте пакет гречки від корбана і мемчік “Пойдьом кофе пить”.

Теза 2. Передаю пламєнний прівєт тим, хто хоче грабували олігархів по безпредєлу, заради “революційної справедливості”.

Не знаю чи має Беня шанси (схиляюсь до думки, що ні), але ті кого грабануть по бєзпрєдєлу, бо “люди хочуть”, точно будуть мати шанси. І отримають за свої старі трухляві заводи, що випускають сировинну продукцію так як за Еппл.

Теза 3. Відповідь тим, хто розказує про змову Пєці з олігархами, обкрадають країну і прочу базарну голослівну дурню, яка вже обридла навіть оповідальникам.

Якщо Беня подав в суд – то Беня зафіксував збитки.

Отак влада “працює у змові з олігархами”, що вони зникають з рейтингів і фіксують збитки.

Автор